default-image

Αγνοείται 63χρονος που βγήκε να μαζέψει μανιτάρια

Κρήτη
Αγνοείται 63χρονος που βγήκε να μαζέψει μανιτάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός 63χρονου που εξαφανίστηκε χθες το απόγευμα από την περιοχή της Κριτσάς Λασιθίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηλικιωμένος είχε βγει από το σπίτι του, στο Μαρδάτι, για αγροτική εργασία και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής .

Κάτοικοι της περιοχής που τον συνάντησαν χθες το απόγευμα τον ρώτησαν που πήγαινε και ο ίδιος τους απάντησε ότι πήγαινε  να μαζέψει μανιτάρια.

Όσο οι ώρες όμως περνούσαν, η αγωνία κορυφώνονταν  για τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι διαπιστώνοντας και αφού είχε  πέσει το σκοτάδι, ότι δεν είχε επιστρέψει σπίτι, απευθυνθήκαν στην αστυνομία ζητώντας βοήθεια .

Άμεσα, κλιμάκια από την ΕΛ.ΑΣ ,την πυροσβεστική και την ομάδα διασωσης  του Αγίου Νικολάου ξεκίνησαν τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Μαρδατίου, χωρίς ωστόσο μέχρι πολύ αργά το βράδυ να έχει υπάρξει αποτέλεσμα.

Με το πρώτο φως της ημέρας στην μάχη εντοπισμού του 63χρόνου προστέθηκε και το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο αλλά και διασώστες τους Ερυθρού Σταυρού.

Η αγωνία των συγγενών και φίλων του 63χρονου, ,που σύμφωνα με τις πληροφορίες, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας έχει χτυπήσει κόκκινο και το μόνο που ελπίζουν είναι να βρέθει σύντομα ο άνθρωπος του και να δοθεί ένα τέλος στην περιπέτεια του .

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News