default-image

Άγρια ομορφιά στην Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Άγρια ομορφιά στην Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγρια ομορφιά έχει πάρει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Στον 1ο Όμιλο ξεκαθάρισαν οι θέσεις για τους ομίλους ανόδου και παραμονής ενώ στον 2ο Όμιλο ο ΠΟΑ αγκάλιασε την πρώτη θέση μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ρούβα.

Πάντως στον ίδιο όμιλο αναμένεται θρίλερ με τις ισοβαθμίες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Από τον 1ο Όμιλο στον όμιλο ανόδου μπαίνουν Ηρόδοτος, Δόξα Γαλιάς, ΑΟΤ, ΟΦΑ και Ρωμανός ενώ στον όμιλο παραμονής οδηγούνται Γόρτυς, Μοίρες, Αλμυρός, Αστέρας Μυρτιάς και Αγία Βαρβάρα.

1ος Όμιλος

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 0-4: Μόνος πρώτος έμεινε ο Ηρόδοτος μετά το πέρασμά του από την Αγία Βαρβάρα και παράλληλα την ήττα της Δόξας Γαλιάς. Κορυφαίος για τον Ηρόδοτο ήταν ο Αλέκος Ζαφείρης βάζοντας το πρώτο γκολ ενώ ακολούθησαν τα τέρματα των Χαρίτου, Χατζηβασίλη και Μεταξάκη. Ο Ζαφείρης είχε δοκάρι για τον Ηρόδοτο και ο Κοζορώνης για τους γηπεδούχους.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.-ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ 1-0: Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο Αστέρας Μυρτιάς ενώ για τη Δόξα Γαλιάς η ήττα αυτή κοστίζει έναν βαθμό ενόψει της εισόδου της στον όμιλο ανόδου. Το γκολ της νίκης για τον Αστέρα το έβαλε στο 55' ο Τριανταφυλλάκης μετά από ασίστ του Κοκκινάκη.

ΟΦΑ-ΡΩΜΑΝΟΣ 2-3:  Έχασε ο ΟΦΑ, νίκησε ο Ρωμανός αλλά και οι δύο… πανηγύρισαν, αφού εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον όμιλο ανόδου, κάτι που σημαίνει αυτόματη σωτηρία! Για τους νικητές σκόραραν οι Φιράνι, Κάτελας, Ανδρεαδάκης και για τον ΟΦΑ οι Λουλάκης και Φρόκου. Ο Κάτελας αφιέρωσε το γκολ του στον αδικοχαμένο κουμπάρο του Διομήδη Τσικανδυλάκη.

ΜΟΙΡΕΣ-ΓΟΡΤΥΣ 0-1: Η Γόρτυς πήρε το γειτονικό «διπλό» στις Μοίρες και πλέον έχει στο μυαλό της τον όμιλο παραμονής αφού εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για τον όμιλο ανόδου τόσο για τους νικητές, όσο και για τους ηττημένους. Το γκολ της Γόρτυνας το έβαλε στο α' ημίχρονο ο Τζέρτζι ενώ οι Μοίρες έχασαν πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΑΟΤ 2-1: Ο Αλμυρός έστειλε… μήνυμα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, παίρνοντας τη νίκη στο Γάζι. Για τον Αλμυρό σκόραραν οι Γεωργαλής και Ντανιέλε ενώ για τον ΑΟΤ μείωσε με εύστοχο πέναλτι στο 90' ο Χριστοδουλάκης, που νωρίτερα είχε και δοκάρι.

1ος Όμιλος (16η)

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ      0-4

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ - ΔΟΞΑ Γ.      1-0

Ο.Φ.Α. - ΡΩΜΑΝΟΣ      2-3

ΑΛΜΥΡΟΣ - Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      2-1

ΜΟΙΡΕΣ - ΓΟΡΤΥΣ      0-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      38

9.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      13

10.ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      11

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (17η)

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ      

ΓΟΡΤΥΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ      

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - ΜΟΙΡΕΣ      

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - Ο.Φ.Α.            

2ος Όμιλος

ΠΟΑ-ΡΟΥΒΑΣ 2-0: Στο +5 ξέφυγε ο ΠΟΑ μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ρούβα και πάει με εξαιρετικές προοπτικές στον όμιλο ανόδου. Ο Ρούβας προβλημάτισε με ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα. Δράστης για τον ΠΟΑ ήταν ο έμπειρος Τάσος Τριανταφύλλου, ανοίγοντας το σκορ στο 42' ενώ στο 46' με πέναλτι που έδωσε ο Κουκουλάκης σε ανατροπή του Ρουμπάκη, έκανε το τελικό 2-0. Πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ είχαν οι Ατσαλενιώτες.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-1: Με ένα γκολ του Νοκάι στο 2ο λεπτό ο Γιούχτας πήρε μια από τις σπουδαιότερες φετινές του νίκες μέσα στη Χερσόνησο, που πίεσε στη συνέχεια αλλά δεν πήρε ούτε την ισοπαλία. Άτυχος για τον Γιούχτα ήταν ο Κώστας Τσαφαντάκης, αποχωρώντας με τραυματισμό στην κλείδα και θα μείνει αρκετό διάστημα εκτός γηπέδων.

ΖΑΡΟΣ-ΑΣΙΤΕΣ 2-1: Δυνατά στο παιχνίδι του ομίλου ανόδου βρίσκεται ο Ζαρός. Παρότι οι Ασίτες προηγήθηκαν 0-1 με πέναλτι του Κοτζαδάκη στο 75', στη συνέχεια με δύο γκολ ο Θόδωρος Παπαδόπουλος χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΕΓΟΗ-ΜΙΝΩΙΚΗ 1-0: Ο Μαθιουδάκης σκόραρε στο 78' και χάρισε τη νίκη στον ΕΓΟΗ με τη Μινωική να έχει παράπονα για τη διαιτησία και με αυτή την ήττα να μπαίνει σε μπελάδες για την παρουσία της στον όμιλο ανόδου. Μάλιστα, στο τέλος έχασε με κόκκινη κάρτα τον Ντελία. Η νίκη του ΕΓΟΗ αφιερώθηκε στον προπονητή Μιχάλη Ζουραράκη, που περνά δύσκολες ημέρες λόγω του χαμού της συζύγου του…

ΠΑΝΟΜ-ΡΑΥΚΟΣ 6-0: Μεγάλη σε έκταση ήταν η νίκη του ΠΑΝΟΜ απέναντι στον ουραγό Ραύκο, βάζοντας μάλιστα πέντε γκολ στο α' ημίχρονο. Η αρχή έγινε με δύο γκολ του Μανιαδάκη, στη συνέχεια έκανε το 3-0 ο Τζανάκης, ακολούθησε γκολ από τον Τζιράκη και πάλι ο Τζανάκης έκανε το 5-0. Το 6-0 διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Μπελιβανάκης.

2ος Όμιλος (16η)

ΠΑΝΟΜ - ΡΑΥΚΟΣ      6-0

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ      0-1

ΖΑΡΟΣ - ΑΣΙΤΕΣ FC      2-1

Ε.Γ.Ο.Η - ΜΙΝΩΙΚΗ      1-0

Π.Ο.Α. - ΡΟΥΒΑΣ            2-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

6.ΠΑΝΟΜ       24

9.ΑΣΙΤΕΣ FC      7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (17η)

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΖΑΡΟΣ

ΡΑΥΚΟΣ - Ε.Γ.Ο.Η

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΑΣΙΤΕΣ FC

ΡΟΥΒΑΣ - ΠΑΝΟΜ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - Π.Ο.Α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News