Ειδήσεις

"Θερμή" υποδοχή ετοιμάζουν τα Χανιά στην Fraport

Με άγριες διαθέσεις υποδέχονται αύριο οι Χανιώτες το κλιμάκιο των γερμανών της Fraport και των  στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ.

Η πρώτη επίσημη κάθοδος των επενδυτών μετά την επισφράγιση της συμφωνίας, προκαλεί νέο  ξεσηκωμό από εργαζόμενους, κοινωνικούς φορείς και εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης με ομοβροντία πυρών προς το ΣΥΡΙΖΑ. Έργο της προηγούμενης κυβέρνησης η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου επαναλαμβάνουν βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Θερμό καλωσόρισμα ξεσηκωμό φαίνεται να περιμένει  αύριο το κλιμάκιο της fraport και στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ, στα Χανιά.

Η τοπική κοινωνία είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει το ξεπούλημα του αεροδρομίου  Γιάννης Δασκαλογιάννης παρά την επισφράγιση της συμφωνίας με τους γερμανούς επενδυτές για την παραχώρηση των 14άρων  περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, ποντάροντας στην απόφαση του ΣτΕ όπου έχουν προσφύγει.

Εργαζόμενοι, κοινωνικοί φορείς, ακόμη  και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης αναμένεται να στείλουν σαφές μήνυμα τόσο προς τους επενδυτές όσο και την κυβέρνηση ότι δεν θα επιτρέψουν το ξεπούλημα του αεροδρομίου, εξαπολύοντας σφοδρά πυρά προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή ωστόσο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κάνουν λόγο για σκληρό και αναγκαίο συμβιβασμό στις επιταγές του μνημονίου και μια συμφωνία που έγινε από την προηγούμενη κυβέρνησης.

Μάλιστα βουλευτές των Χανίων, δηλώνουν αλληλέγγυοι στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται, όσο και στην προσφυγή στο συμβούλιο της επικράτειας.

Σχόλια