Ειδήσεις

Πιάσανε λαθροθήρα που κυνηγούσε λαγούς με προβολέα

Στις 9.00 το βράδυ της περασμένης Κυριακής συνελήφθη στο Σελάκανο Ιεράπετρας 55χρονος άντρας, ο οποίος κυνηγούσε τη νύχτα λαγούς με προβολέα και δίκαννο κυνηγετικό όπλο.

Οι θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιεράπετρας γνώριζαν την παράνομη δραστηριότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου και αφού τον παρακολούθησαν τον συνέλαβαν ενώ είχε ξεκινήσει νύχτα  να θηρεύει λαγούς με προβολέα και όπλο στην περιοχή του Σελάκανου.

Αφού τον ακινητοποίησαν, βρήκαν  στην κατοχή του εναν προβολέα συνδεδεμένο με μπαταρία, έναν  κυνηγετικό σάκκο που είχε στην πλάτη προκειμένου να μεταφέρει τη μπαταρία , μια φυσιγγιοθήκη, 37 πλήρη φυσίγγια, και ενα δίκαννο κυνηγετικό όπλο χωρίς δελτίο κατοχής. Μετά απο εντολή του κ  Εισαγγελεα Λασιθίου,  ο συλληφθείς  κρατηθηκε για  να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με την αυτοφορη διαδικασια.

Φέτος είναι πάρα πολλά τα κρούσματα λαθροθηρίας στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας και η μάχη της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής σε συνεργασία με τους θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Ιεράπετρας , Σητείας και Μεραμπέλλου, είναι ακατάπαυστη , έχοντας αποδώσει πολλές συλλήψεις ,προκειμένου να παραδειγματιστούν εκείνοι που δε λένε  ακόμη  να συνετιστούν.

Σχόλια