Ειδήσεις

Όπλα και ναρκωτικά στα χέρια της αστυνομίας

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο ημεδαποί, ένας 23χρονος από το Ηράκλειο και ένας 28χρονος από τα Χανιά, για κατοχή όπλων και ναρκωτικών ουσιών αντίστοιχα.

Ειδικότερα, ο 23χρονος ημεδαπός συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.  

Μετά από  έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονoς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν τηρούνταν οι ασφαλείς όροι φύλαξης, καθώς φυσίγγια και μαχαίρι.

Για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και της Νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός το βράδυ της Κυριακής στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας που πραγματοποιήθηκε στον 28χρονo, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μαχαίρι.

Η προανάκριση για τον 23χρονο από το Ηράκλειο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και για τον 28χρονο από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Σχόλια