default-image

Η Φ.Γεννηματά εξηγεί γιατί διέγραψε τον Γρηγοράκο

Ελλάδα
Η Φ.Γεννηματά εξηγεί γιατί διέγραψε τον Γρηγοράκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για υπονόμευση της ενότητας και της συνοχής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΣ κατηγορεί η κ. Φώφη Γεννηματά τον κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο εξηγώντας στο Mega τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση της διαγραφής του.

«Ο κ. Γρηγοράκος απομακρύνθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης γιατί με τις δηλώσεις του, τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του, υπονόμευσε την ενότητα και τη συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας και συκοφάντησε συναδέλφους του και αυτό δεν μπορώ να το επιτρέψω. Αυτό δεν χρειάζεται συνεννόηση με κανέναν άλλο υπάρχουν αποφάσεις που δεν μπορείς να τις πάρεις συλλογικά», δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Πρέπει όλοι να βάλουμε νερό στο κρασί μας, για να γίνει το άνοιγμα στον χώρο της κεντροαριστεράς και να πετύχει η ενότητα όλων αυτών των δυνάμεων, τόνισε η κ. Γεννηματά. Ενώ ταυτόχρονα είπε ότι θα μπορούσε να είναι υποψήφια επικεφαλής αυτής της κοινοβουλευτικής ομάδας, ή θα μπορούσε και να κάνει πίσω.

«Πρέπει να πάμε σε μια προγραμματική συνδιάσκεψη για να συμφωνήσουμε σε ένα νέο σχέδιο, σε ένα νέο πλαίσιο για την Ελλάδα, στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Αυτά είναι που πρέπει να συνδέσουν τον χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας», είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News