default-image

Νέες σκιές στην υπόθεση της Μελίνας

Κρήτη
Νέες σκιές στην υπόθεση της Μελίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως, παρά την αστυνομική και εισαγγελική παρέμβαση, το Εργαστήριο Τοξικολογικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Αθηνών, προχώρησε παράνομα στη διατομή των οργάνων της μικρής Μελίνας και την εξαγωγή δειγμάτων χωρίς την παρουσία της διορισμένης τεχνικής συμβούλου.

Οι συνήγοροι της οικογένειας καταφεύγουν το πρωί της Δευτέρας στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου καταγγέλλοντας τη στάση των ιατροδικαστών που φέρονται να αρνήθηκαν και χθες Παρασκευή κάθε συνεργασία με την κ. Σπανουδάκη, ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για την Αθήνα. Πλέον η οικογένεια ζητά να μην προχωρήσει καμία εξέταση αν δεν πιστοποιηθεί με τη λήψη γενετικού υλικού ότι τα υπό εξέταση όργανα ανήκουν στο άτυχο κοριτσάκι.

«Δε σας κρύβω ότι και για μας αυτή η πληροφορία ήρθε το πρωί σαν κεραυνός. Θεωρήσαμε ότι πρόκειται για αμέλεια που δε θα επαναληφθεί. Γνωρίζετε πόσο αξιοπρεπής και νηφάλια είναι η στάση της οικογένειας της Μελίνας και εμείς ως συνήγοροι αυτήν υπηρετούμε, όμως φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με πρωτοφανείς καταστάσεις. Σας διαβεβαιώνω ότι εν έχω ξανασυναντήσει τέτοια κατάσταση», αναφέρει ο κ. Γιώργος Κοκοσάλης μιλώντας στο neakriti.gr.

«Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε καμία σκιά στην υπόθεση γι' αυτό θα μεταβώ και εγώ μαζί με την κ. Σπανουδάκη στην Αθήνα την Τρίτη για να ξεκαθαρίσουμε τα νομικά ζητήματα σε όσους επιμένουν να τα αγνοούν. Φανταστείτε πως για τη μεταφορά και μόνο των δειγμάτων χρειάζεται γραπτή συγκατάθεση της οικογένειας, η οποία ουδέποτε ζητήθηκε», όπως αναφέρει ο κ. Κοκοσάλης.  

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News