Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το LoveRun Heraklion 2016

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το LoveRun Heraklion, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Για δεύτερη χρονιά, το κέντρο του Ηρακλείου θα γεμίσει δρομείς και αγάπη. To LOVE RUN μας δίνει ραντεβού για τις 14 Φεβρουαρίου. Με αφετηρία τα Λιοντάρια και μια διαδρομή 5 χλμ. που διασχίζει τα ομορφότερα σημεία του Ηρακλείου, το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς δίνει αθλητικό παλμό στην πόλη.

Ο αγώνας των 5 χλμ. αφορά επαγγελματίες αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες που μπορούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.loverun.gr.

Στη φετινή διοργάνωση, υπάρχει και αγώνας παιδιών, 1.000 μέτρων.

Στόχος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας και του Σωματείου "Καλλιπάτειρα", που συνδιοργανώνουν τον αγώνα, είναι να παρακινηθούν μικροί και μεγάλοι, να βγουν στο δρόμο, να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους και να προσφέρουν, μιας και ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου LoveRun Heraklion 2016 των 5.000 μ. θα γίνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στη γραφική πλατεία των Λιονταριών ενώ στις 9 το πρωί έχει οριστεί η ώρα προσέλευσης.

Η ώρα εκκίνησης έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 και οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία μέσω της παραλιακής διαδρομής που θα ακολουθήσουν να απολαύσουν το ενετικό φρούριο Κούλε καθώς και μία σειρά ιστορικών μνημείων ιδιαίτερης ομορφιάς.

Ο τερματισμός βρίσκεται στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.

Το LoveRun Heraklion 2016 είναι ένας αγώνας αγάπης και το αποδεικνύει έμπρακτα με το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Φέτος θέτει ως στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο με τη σειρά του συμβάλλει στην προστασία της οικογένειας, της παιδικής ηλικίας, της νεότητας, της τρίτης ηλικίας, των ατόμων με αναπηρία και γενικότερα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στην Κρήτη.

Δηλώστε συμμετοχή

Κατοχυρώστε τη συμμετοχή σας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.loverun.gr και συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ακολουθώντας τις οδηγίες.

Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής στον αγώνα 5.000μ. είναι 7 ευρώ/δρομέα έως και 31/01/2016.

Mετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής και μέχρι το κλείσιμο των εγγραφών, το ελάχιστο κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 10 ευρώ/δρομέα (όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλλει με μεγαλύτερο ποσό για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης).

Ο αγώνας παιδιών είναι άνευ χρηματικού αντιτίμου.

Ο αγώνας δρόμου υγείας - LoveRun 2016 είναι μια διοργάνωση που καλύπτει τις ανάγκες ενός αγώνα υψηλού επίπεδου για επαγγελματίες και συστηματικούς ερασιτέχνες αθλητές (επίσημη χρονομέτρηση και πιστοποίηση διαδρομής από τη διεθνή αρχή πιστοποίησης αγώνων δρόμου την ΑΙΜS, που αποτελεί και τον επίσημο συνεργάτη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου ΙΑΑF καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ) ενώ από την άλλη δίνει τη δυνατότητα του ελεύθερου τρεξίματος ατομικά, σε ζευγάρι (ζευγάρια, φίλοι κ.α.) και σε ομάδες (εταιρικές, φίλων, οικογενειών κ.ά.).

Η διοργάνωση γίνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου και συνδιοργανωτής σε αυτήν την προσπάθεια είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών "Καλλιπάτειρα" με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού.

Σχόλια