Ειδήσεις

Κάλεσμα σε συνάντηση των σωματείων για συντονισμό δράσης

Το Παράρτημα Ηρακλείου του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών με ανακοίνωσή του καλεί την Τετάρτη 20/1 σε συνάντηση τα πρωτοβάθμια σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στο Ηράκλειο, για να συντονίσουν τις δράσεις τους, προκειμένου να δοθεί από κοινού η μάχη για το ασφαλιστικό και για κρίσιμα ζητήματα όπως τα πεντάμηνα και οι τοπικοί εργατικοί αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μπροστά στις κρίσιμες εξελίξεις και με επίγνωση ότι η μάχη για την ανατροπή της αντιασφαλιστικής καταιγίδας αποτελεί κορυφαία μάχη για τη ζωή της εργαζόμενης και άνεργης πλειοψηφίας και για το εργατικό κίνημα, καλούμε σε συζήτηση και συντονισμό τα σωματεία των αγωνιζόμενων εργαζομένων και ανέργων.

Σε όλους τους κλάδους, τα σωματεία, σε όλους τους χώρους δουλειάς να προχωρήσουμε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να ανατραπεί η αντιλαϊκή επίθεση που ξεδιπλώνεται με αιχμή το ασφαλιστικό και τα άλλα μέτρα που έρχονται στη συνέχεια. Οι ηρωικοί αγώνες των εργαζομένων στα πεντάμηνα και την Ανακύκλωση Ηρακλείου πρέπει να αναδειχτούν και να στηριχτούν από όλους μας.

Σας καλούμε, λοιπόν, την Τετάρτη 20/01/2016 στις 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων (Τίτου Γεωργιάδη και Γερωνυμάκη - κοντά στο παλιό "Μητέρα") να συζητήσουμε τις πρώτες αναγκαίες κινήσεις και ενόψει της απεργίας».

blog: http://smtiraklio.wordpress.com/

Σχόλια