default-image

Οι αγρότες της Βιάννου ζητούν την ελπίδα!

Κρήτη
Οι αγρότες της Βιάννου ζητούν την ελπίδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασφαλιστικό και αγροτική φορολόγηση ''καίει'' την καθημερινότητα αγροτών αλλά και κτηνοτρόφων της Κρήτης που κάνουν λόγο για χτύπημα της κυβέρνησης προς τον κλάδο κάτω από τη μέση.

Στη διάρκεια της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", στο πλατό φιλοξενήθηκαν αγρότες από την Βιάννο μεταφέροντας τη δική τους αγωνία για το μέλλον των ίδιων αλλά και των οικογενειών τους. Μαζί τους στο πλατό και ο δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, που κάλεσε την Πολιτεία επιτέλους να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα.

«Η αγροτική πολιτική στη φορολόγηση και το ασφαλιστικό, που προτάσσουν δανειστές και κυβέρνηση», λένε οι αγρότες, «οδηγεί απλά στην ερήμωση αλλά και στην καταστροφή της κρητικής ενδοχώρας».

Στη διάρκεια της εκπομπής οι αγρότες έστειλαν τα δικά τους μηνύματα και με αγανάκτηση ζήτησαν να επιστρέψει η ελπίδα στη ζωή τους, αλλά και παράλληλα να δοθούν κίνητρα για τη στήριξη, αλλά και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_hlfdjwfd/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News