Ειδήσεις

Κτίριο-κόσμημα το Αστυνομικό Τμήμα Αμμουδάρας

Τις εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης στο Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται στην Αμμουδάρα επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, ταξίαρχο Νίκο Χριστοφάκη.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για εργασίες ηλεκτρολογικών και υδραυλικών παρεμβάσεων, εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών, αντικατάσταση πλακιδίων, μόνωσης, επιδιορθώσεις κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων, που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου, της Δ.Κ. Γαζίου και της ΜΑΕΔΗΜ. Εργασίες απαραίτητες για τη βελτίωση των συνθηκών τόσο για το προσωπικό του τμήματος, όσο και για τους δεκάδες επισκέπτες του.

Ο δήμαρχος αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τον ταξίαρχο κ. Νίκο Χριστοφάκη, το διοικητή Ασφαλείας Αστυνόμο Α' κ. Γιώργο Βαρδάκη, το διοικητή του Α.Τ. αστυνόμο Β' κ. Ανδρέα Ταβερναράκη, τον υποδιοικητή του Α.Τ. υπαστυνόμο Β' κ. Γιάννη Ζήκο και το προσωπικό του τμήματος, αλλά και με τα μικρά παιδιά και τους εκπαιδευτικούς από τον παιδικό σταθμό "Μελισσάκια", που πραγματοποίησαν δενδροφύτευση και καθαρισμό στον προαύλιο χώρο του τμήματος.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το Αστυνομικό Τμήμα, που σε λίγο καιρό θα εποπτεύει το Γάζι, το Τσαλικάκι, την Αμμουδάρα και άλλες περιοχές του δήμου μας, ανακαινίστηκε και αποτελεί πλέον ένα κτίριο-κόσμημα για την περιοχή μας».

«Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση της δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία αυτού του τμήματος που θα εποπτεύει το Μαλεβίζι, μια απόφαση που δικαίωσε τις πολύχρονες προσπάθειές μας».

Τέλος είπε ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης κ. Μιχάλη Καραμαλάκη καθώς και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την εξέλιξη, αλλά και όσους δούλεψαν για να αποκτήσει σήμερα αυτή την πολύ όμορφη εικόνα».

Σχόλια