default-image

Μια βδομάδα τρέχει νερό στην Κονδυλάκη!

Κρήτη
Μια βδομάδα τρέχει νερό στην Κονδυλάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και σχεδόν μία βδομάδα τρέχει συνεχώς νερό από μια διαρροή στην οδό Κονδυλάκη, καθώς παρά τις ειδοποιήσεις των πολιτών οι αρμόδιοι δε διόρθωσαν τη βλάβη!

Αυτό καταγγέλλουν πολίτες στο neakriti.gr, καθώς όπως μας είπαν υπήρχε διαρροή υδάτων σε δύο διαφορετικά σημεία στην οδό Κονδυλάκη, από το περασμένο Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Κάτοικοι της Θερίσου καταγγέλλουν στο neakriti.gr ότι οι διαρροές καθαρού νερού είναι συνεχείς και γίνονται σε δύο διαφορετικά σημεία - περίπου στο ύψος της συμβολής των οδών Κονδυλάκη και Θερίσου η μία και στο μέσον της οδού Κονδυλάκη η άλλη. Και οι δύο διαρροές βρίσκονται κοντά στα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής.

Οι πολίτες μας ενημέρωσαν ότι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τις βλάβες της ΔΕΥΑΗ, αλλά κατέστη αδύνατον, καθώς κανείς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Έτσι, αναγκάστηκαν να απευθυνθούν αυτοπροσώπως στα κεντρικά γραφεία για να ενημερώσουν για τη βλάβη και να επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα.

Η ανταπόκριση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου ήταν άμεση… αλλά μόνο για τη μία από τις δύο περιπτώσεις διαρροής. Οι τεχνικοί του Δήμου πραγματοποίησαν έργα για να σταματήσει η διαρροή κοντά στο σχολικό συγκρότημα του 4ου Λυκείου. Αμέλησαν όμως να επισκευάσουν τη δεύτερη διαρροή, περίπου 500 μέτρα παρακάτω, κοντά στο 2ο Λύκειο.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι η ροή του νερού έχει διακυμάνσεις αλλά είναι συνεχής. Δηλαδή, πότε τρέχει πολύ νερό, πότε λίγο, αλλά δε σταματάει καθόλου η ροή κατά τη διάρκεια του 24ώρου κι αυτό συμβαίνει από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News