default-image

Σοκ: 33χρονη έγκυος έχασε τη ζωή της στο ΠΑΓΝΗ (video)

Κρήτη
Σοκ: 33χρονη έγκυος έχασε τη ζωή της στο ΠΑΓΝΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία με θύμα μια 33χρονη κοπέλα από τα Χανιά, που χάθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής μαζί με το μωρό της το οποίο δεν πρόλαβε να δει το φως της ζωής.

Άφωνοι οι συγγενείς της νεαρής κοπέλας περιμένουν απαντήσεις από τους ιατροδικαστές για τα αίτια της διπλής τραγωδίας που βυθίζουν στο πένθος την οικογένειά της. Ανείπωτος πόνος για το σύζυγο και το πρώτο της παιδί, που μάταια περίμεναν να τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας.

Η νεαρή γυναίκα από τα Χανιά μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, με την κατάστασή της να παρουσιάζει συνεχή επιδείνωση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίας, παρουσίαζε θρομβοφιλία. Στη διάρκεια της νύχτας κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ. Όμως υπέστη ανακοπή και έσβησε μαζί με το μωράκι της.

Μαίνεται ο σάλος

Την ίδια στιγμή ο σάλος για τις παλινωδίες στη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του μικρής Μελίνας δε λέει να κοπάσει μετά τις εν κρυπτώ κινήσεις των ιατροδικαστών. Όπως αποκαλύφθηκε προχθές απέστειλαν τα δείγματα της μικρής Μελίνας σε εργαστήριο στην Αθήνα, αγνοώντας την εισαγγελική εντολή για τη συνεχή παρουσία της τεχνικής συμβούλου που έχει οριστεί από την πλευρά της οικογένειας.

Η διαπίστωση έγινε όταν η κ. Ελπίδα Σπανουδάκη μετέβη στο νεκροτομείο για να ξεκινήσει από κοινού η εξέταση των δειγμάτων, όπως είχε συμφωνηθεί, και προβλέπεται από τη εισαγγελική παραγγελία. Όμως τα δείγματα είχαν κάνει "φτερά", καθώς όπως διαπιστώθηκε, μετά από ώρες ερευνών και εξώδικο που κοινοποιήθηκε με τη συνδρομή του Α' Αστυνομικού Τμήματος, είχαν καταλήξει σε εργαστήριο τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Και ενώ η αναισθησιολόγος που συμμετείχε στη μοιραία επέμβαση έχει κληθεί να παρουσιαστεί στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη για την περίπτωση της κλοπής ναρκωτικών φαρμάκων, οι συνάδελφοί της γιατροί και εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο πέρασαν στην αντεπίθεση κατηγορώντας μερίδα μέσων ενημέρωσης για στοχοποίηση και κανιβαλισμό.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, παρά τη διαβεβαίωση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ πως η προκαταρκτική έρευνα συνεχίζεται κανονικά, αποκαλύφθηκε πως η γιατρός που την είχε αναλάβει παραιτήθηκε, χωρίς να υπάρχει καμία διευκρίνιση για ενδεχόμενη μετατόπιση στο χρόνο παράδοσης του πορίσματος.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_xspm8rvq/

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News