default-image

Β. Κεγκέρογλου: Μεμονωμένο συμβάν η περίπτωση Γρηγοράκου

Κρήτη
Β. Κεγκέρογλου: Μεμονωμένο συμβάν η περίπτωση Γρηγοράκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μεμονωμένο περιστατικό» και αποτέλεσμα μίας ανεξήγητα αλλοπρόσαλλης τακτικής του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου χαρακτήρισε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, τα όσα οδήγησαν στην απόφαση διαγραφής του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Κανένας φόβος διεμβολισμού του ΠΑΣΟΚ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν υπάρχει. Ο Κυριάκος πρέπει "να φάει πολλά ψωμιά ακόμη"…», είπε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ για να πλαγιοκοπήσει το χώρο του κέντρου, όπου υπάρχουν σαφείς ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές, την ώρα που όπως είπε ο κ. Κεγκέρογλου ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τον προσανατολισμό του κόμματός του, που περιλαμβάνει από ακροδεξιούς, μέχρι και προσέγγιση του γιου του τέως, Παύλου.

Κατά τον κ. Κεγκέρογλου, δε φαίνεται να υπάρχει σχέδιο «αποστασίας» στο ΠΑΣΟΚ, η κίνηση Γρηγοράκου ήταν άλλης κατάστασης εξέλιξη και κακώς κάποιοι σπεύδουν να τη συνδέσουν με τη σιωπή του Βαγγέλη Βενιζέλου απλά και μόνο γιατί στο παρελθόν ο Γρηγοράκος ήταν στενός του συνεργάτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News