default-image

Οργισμένη η οικογένεια της Μελίνας για την έρευνα (video)

Κρήτη
Οργισμένη η οικογένεια της Μελίνας για την έρευνα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή και σφοδρές αντιδράσεις από την οικογένεια της μικρής Μελίνας και τους συνηγόρους της προκαλούν οι αιφνιδιαστικές κινήσεις των ιατροδικαστών, που αγνόησαν την εισαγγελική παραγγελία για την παρουσία τεχνικού συμβούλου σε όλα τα στάδια της έρευνας.

Όπως διαπιστώθηκε σήμερα ο δημόσιος ιατροδικαστής απέστειλε τα δείγματα που είχαν ληφθεί για τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις σε εργαστήριο στην Αθήνα, χωρίς να ενημερώσει κανένα. Η μονομερής ενέργεια έγινε αντιληπτή όταν η τεχνική σύμβουλος κ. Ελπίδα Σπανουδάκη, πήγε στο νεκροτομείο σήμερα το πρωί για τη συμφωνημένη εξέταση των δειγμάτων για να διαπιστώσει εμβρόντητη πως είχαν κάνει φτερά.

Χρειάστηκε ολοήμερη έρευνα των συνηγόρων της οικογένειας κ.κ. Κοκοσάλη και Δαμανάκη ώστε να εντοπιστούν σε ένα από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου είχαν καταλήξει, καθώς δε δόθηκαν εξηγήσεις παρότι ζητήθηκαν.

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται πως, ενώ η διοίκηση ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, δήλωνε σε κάθε τόνο πως βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα, η γιατρός που φερόταν να τη διενεργεί έχει παραιτηθεί, καθώς δήλωσε πως συνδέεται φιλικά με αναισθησιολόγο, η οποία ήταν ειδικευόμενη της, γι' αυτό και δεν μπορεί να την κρίνει. Κάτι που δεν είχε όμως αναφέρει όταν την ανέλαβε.

Ο φάκελος της έρευνας για το θάνατο της μικρής Μελίνας φαίνεται να βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα προκαλώντας ευλόγα όσο και αμείλικτα ερωτήματα.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_ia8c2nfs/

Την ίδια στιγμή η αναισθησιολόγος, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση καλείται να παρουσιαστεί στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο του υπουργείου Υγείας την ερχόμενη Τρίτη γι' την περίπτωση της κλοπής ναρκωτικών φαρμάκων από το ΠΑΓΝΗ.

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News