default-image

Τι να προσέξουν όσοι ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο Χανίων

Κρήτη
Τι να προσέξουν όσοι ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγίες σε όσους ταξιδεύουν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο των Χανίων δίνει με σχετική της ανακοίνωση η αερολιμενάρχης κ. Μαρία Λαμπαθάκη.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «λόγω της εξέλιξης του έργου της επέκτασης του κτιρίου του αεροσταθμού, έχουν περιοριστεί σημαντικά οι χώροι εξυπηρέτησης και διακίνησης των επιβατών, μέχρι το τέλος Μαρτίου 2016.

Παρακαλούνται οι επιβάτες των πτήσεων που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Χανίων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την παραμονή τους στον αεροσταθμό».

Η αερολιμενάρχης συνιστά στους επιβάτες να βρίσκονται στον αεροσταθμό τουλάχιστον μιάμιση ώρα νωρίτερα από την ώρα αναχώρησής τους και να προσέρχονται το ταχύτερο δυνατόν στα σημεία ελέγχου χειραποσκευών και επιβατών (X-ray), ιδιαίτερα κατά τις πρώτες πρωινές πτήσεις.

«Οι αεροπορικές εταιρείες δημοσιεύουν στους όρους των εισιτηρίων και στις κάρτες επιβίβασης τις ώρες που κλείνουν τα ελεγκτήρια (check-in) και οι πύλες αναχώρησης (gates).

Επειδή η επιβίβαση γίνεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ελέγχου ασφαλείας (security), ο οποίος μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο, όσοι προσέρχονται αργοπορημένοι είναι πιθανόν να καθυστερήσουν στα σημεία ελέγχου ασφαλείας (X-ray), να χάσουν την πτήση τους και να ακυρωθούν τα εισιτήριά τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News