default-image

Αποκλείστηκε "με το κεφάλι ψηλά" ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Αποκλείστηκε "με το κεφάλι ψηλά" ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη για μια ακόμα φορά έκαναν το καθήκον τους και δη με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, αλλά η πρόκριση ήταν κάτι σχεδόν ανέφικτο και μετά από το 0-1 του Παγκρητίου, ο Πανιώνιος τη "σφράγισε" σήμερα στη Νέα Σμύρνη κερδίζοντας και πάλι με ένα γκολ (1-0)...

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπακασέτας στο 21ο λεπτό και στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ηρακλείου έχασε τρεις συνολικά σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση...

Στο 48΄ο Κυριακόπουλος ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Γιαννιώτη, στο 62΄και πάλι ο Κυριακόπουλος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 78΄από λάθος του Γιαννιώτη ο Μάνος αστόχησε από πολύ καλή θέση!

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (ΕΠΣ Κιλκίς)

Βοηθοί: Αλέξανδρος Γρεβένης (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Κάρτες: 42' Καθάριος / 10' Πίτσος, 52' Δωματάς

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Τασουλής, Χατζηϊσαΐας, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χαλκιαδάκης (89' Πινιώτης), Σιώπης, Βιγιάλμπα, Καθάριος (77' Κόρμπος), Ανσαριφάρντ (72' Καραμάνος), Μπακασέτας.

Εργοτέλης (Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Αυγενικού (68' Φουκαράκης), Μπουρσέλης, Κούρτι (46' Γαρεφαλάκης), Κούτρης, Δωματάς, Μάνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News