Ειδήσεις

Πικετοφορίες του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα στο Ηράκλειο

Στα πλαίσια κινητοποίησης της Γραμματείας του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18/1/2016  στο Ηράκλειο τέσσερις συγκεντρώσεις-πικετοφορίες για την κοινωνική ασφάλιση και το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 11/1/2016 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή συνδικαλιστών και σωματείων.

Συγκεκριμένα οι συγκεντρώσεις-πικετοφορίες θα γίνουν:

* Στην Αλικαρνασσό, στην πλατεία Αγίου Νικολάου στις 18:30.

* Στα Καμίνια, στο καφέ "Γρηγόρης" στις 18:30.

* Στο Ατσαλένιο, στην πλατεία Σινάνη στις 18:30.

* Στο Γάζι, στο Δημαρχείο στις 18:30.

Όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ Ηρακλείου, ως τώρα απόφαση για συμμετοχή σε απεργία, την ημέρα κατάθεσης του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, έχουν πάρει τα εξής σωματεία: Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου, Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου, Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών "Γαλάτεια Καζαντζάκη" και Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ.

«Η κλιμάκωση της δράσης για την ανατροπή των βάρβαρων μέτρων απαιτεί τη συμμετοχή μας στους αγώνες, την οργάνωσή μας στα σωματεία, στους συλλόγους. Να ακουστεί δυνατά η φωνή μας. Ο λαϊκός ξεσηκωμός είναι το μόνο όπλο που μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Να βουλιάξουν από οργή και αγανάκτηση όλες οι πόλεις, να νεκρώσουν τα εργοστάσια, όλοι οι χώροι δουλειάς και λαϊκές-εργατικές γειτονιές.

Ετοιμάζονται να φέρουν γρήγορο θάνατο για το Ασφαλιστικό. Πρέπει να τους σταματήσουμε, είναι στο χέρι μας», αναφέρουν τα μέλη του ΠΑΜΕ Ηρακλείου, που καλούν όλα τα σωματεία του νομού Ηρακλείου να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις.

Σχόλια