default-image

Το κόμμα στον Αυγενάκη

Ηράκλειο
Το κόμμα στον Αυγενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τελευταία στιγμή αλλάζουν τα δεδομένα και οι προτεραιότητες στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, οποίος προ της σημερινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, θέλησε να λύσει το "πρόβλημα" της οργανωτικής ανασύνταξης του κόμματος ενόψει του Συνεδρίου τον Φεβρουάριο.

Με δεδομένο το καταστατικό του κόμματος, ο γραμματέας Ανδρέας Παπαμιμίκος προ του Συνεδρίου δεν μπορούσε να αλλάξει. Έτσι, περιορίζεται μέχρι το συνέδριο σε ρόλο τυπικό, αφού ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος με εντολή την οργανωτική προετοιμασία του Συνεδρίου και τις διαδικασίες αλλαγών στις ΝΟΔΕ ενόψει αυτού.

Παράλληλα αναλαμβάνει τη σύνδεση κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς και τη διεύρυνση των τομέων κοινοβουλευτικού έργου με τη στελέχωσή τους με προσωπικότητες εκτός πολιτικής, τεχνοκράτες και ειδικούς στην οικονομία, την αγορά και την εκπαίδευση.

Έτσι στην Κ.Ο. της ΝΔ αναμένεται να προταθεί τελικά ως γραμματέας της Κ.Ο. ο βουλευτής Κώστας Τσιάρας από την Καρδίτσα και κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα αναλάβουν οι Νίκος Δένδιας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και η κυρία Νίκη Κεραμέως.

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News