default-image

Βρέθηκε νεκρή σε χωράφι η 37χρονη που αγνοείτο στην Κοζάνη

Ελλάδα
Βρέθηκε νεκρή σε χωράφι η 37χρονη που αγνοείτο στην Κοζάνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου θεωρούνταν αγνοούμενη από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή την μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι όπου λίγη ώρα νωρίτερα ξεκίνησαν έρευνες παρουσία του συζύγου και του πεθερού της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες στο σύζυγό της. Όπως επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη Ανθή Λινάρδου.

Νωρίς το πρωί η Σήμανση βρέθηκε στο σπίτι της 37χρονης και πραγματοποίησε έρευνες. Πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία αναφέρουν ότι στην πολύωρη κατάθεση που έδινε το βράδυ της Τρίτης ο σύζυγος της Ανθής Λινάρδου έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.

Τελικώς ομολόγησε ότι εκείνος δολοφόνησε την σύζυγό του και υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι το νεκρό σώμα της 37χρονης βρίσκεται σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, αγνοείτο από το περασμένο Σάββατο.

Αίσθηση προκαλούν τώρα οι δηλώσεις του Μανώλη Τσιουχάρα, πεθερού της Ανθής, ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr, δήλωνε πως δεν πιστεύει ότι της έχει συμβεί κάτι κακό. «Δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Πιστεύω ότι δεν της έχει συμβεί κάτι κακό. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Έφυγε με σπασμένο το πόδι. Δε μπορούσε να φύγει μόνη της. Δεν πήρε τίποτα μαζί της ούτε άφησε κάποιο σημείωμα. Δεν της άρεσε η ζωή εδώ και πιστεύω ότι έφυγε», έλεγε χαρακτηριστικά.

«Βοηθώ την αστυνομία και είμαι συγκλονισμένος. Οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Βγήκε έξω να ξεσκάσει και δεν ξαναγύρισε. Δεν της άρεσε ο κόσμος εδώ και δεν είχε παρέες. Μαζί είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Ανησυχώ. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου αυτές τις ημέρες. Ψάχνει και η αστυνομία κι όλο το χωριό. Όποιος την έχει δει παρακαλώ να επικοινωνήσει με τις αρχές και να βοηθήσει», πρόσθετε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News