default-image

Φιλικός αγώνας στις Μελέσες για το μικρό Μάνο

Κρήτη
Φιλικός αγώνας στις Μελέσες για το μικρό Μάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικό αγώνα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το μικρούλη Μάνο από το Χουδέτσι, που θα χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες στην Αγγλία, διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Γρύπας, σε συνεργασία με τον Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου Γυναικών.

Ο αγώνας βόλεϊ, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Μελεσών την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18:00, θα γίνει μεταξύ των ομάδων Ο.ΠΕ.Ρ. και Επίλεκτης Ομάδας Ηρακλείου αποτελούμενης από παίκτριες των: ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου, Γ.Ε.Ηρακλείου, Γιούχτας και Χερρονάσιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 8χρονος Μάνος από το Χουδέτσι έχει διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και πρέπει να ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών η οικογένεια του 8χρονου Μάνου αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα της επέμβασης.

Γι' αυτό το λόγο έχει ανοιχτεί ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ο λογαριασμός είναι:

IBAN. GR41 0172 7540 0057 5405 6862 164

ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα από κάθε γωνιά του νησιού είναι τεράστια και συγκινητική. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας διοργανώνεται και ο φιλικός αγώνας, στον οποίο καλούν οι διοργανωτές προκειμένου να βοηθήσουν από την πλευρά τους τον 8χρονο Μάνο.

Το 8χρονο αγγελούδι με την οικογένειά του, τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 15 του μήνα, θα ταξιδέψει για το Λονδίνο για τη σωτήρια επέμβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News