default-image

Μ. Σπυράκη: Κατάλληλος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος

Κρήτη
Μ. Σπυράκη: Κατάλληλος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, από τους πρώτους στη Ν.Δ. που στήριξαν και υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη σημείωσε ότι ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι πολιτικός με καθαρό λόγο για τα προβλήματα της κοινωνίας και κατάλληλος για πρωθυπουργός.

«Μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και έχει προτάσεις για μία νέα εποχή, με αξιολόγηση στο Δημόσιο, όχι κρατικά πανεπιστήμια, και όχι εξίσωση προς τα κάτω των συντάξεων», τόνισε.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο και εμείς δε συναινούμε σε τέτοιες πολιτικές. Η Ν.Δ. πρέπει να κάνει καθαρή αντιπολίτευση, αν ο Τσίπρας δεν μπορεί, τότε να παραιτηθεί και να οδηγηθούμε σε εκλογές.

Η εκλογή Μητσοτάκη σηματοδοτεί την επιστροφή του ορθού λόγου στη πολιτική. Σήμερα η Ν.Δ. είναι ο μεσαίος χώρος στην πολιτική.

Το ασφαλιστικό σχέδιο είναι αποτέλεσμα της μαύρης τρύπας του ΣΥΡΙΖΑ ύψους 1,8 δισ., ενώ έχει και προβλήματα συνταγματικότητας».

Τέλος είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία της Ε.Ε. για την προσφυγική κρίση, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο μακελειό στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News