Ειδήσεις

Θρήνος για το λαουτιέρη Δ. Τσικανδυλάκη-Νεκρή και η 50χρονη

Ένας γνωστός και πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής είναι το ένα από τα δύο θύματα του τροχαίου που συνέβη σήμερα το πρωί στο ΒΟΑΚ, στο ύψος της Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα νωρίς το πρωί, περίπου στις 5:45 π.μ., στο σημείο του ΒΟΑΚ πάνω από την περιοχή της Χερσονήσου όπου εκτελούνται έργα είχαμε τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων, του ηλικίας 31 χρόνων γνωστού λαουτιέρη Διομήδη Τσικανδυλάκη, και το σοβαρό τραυματισμό της οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου, ηλικίας 50 χρόνων. Η άτυχη γυναίκα, ωστόσο, λίγες ώρες μετά εξέπνευσε, αφού τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που δε στάθηκε δυνατό να σώσουν τη ζωή της οι γιατροί στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε άμεσα.

Για τον απεγκλωβισμό των ανωτέρω μέσα από τα αυτοκίνητά τους χρειάστηκε η παρέμβαση της ΕΜΑΚ προκειμένου να κόψει τις λαμαρίνες. Στη συνέχεια και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

(Πηγή φωτογραφίας: fonien.gr)

Αδιευκρίνιστο παραμένει προς το παρόν πώς σημειώθηκε η σύγκρουση. Έρευνες γίνονται από την Τροχαία.

Ο Διομήδης Τσικανδυλάκης στην "ΚΡΗΤΗ TV"

Γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης ο εκλιπών, είχε παρουσία και σε εκπομπές της "ΚΡΗΤΗ TV", όπου παρουσιάστηκε το εξαίρετο ταλέντο του στην κρητική μουσική. Τα παρακάτω βίντεο προέρχονται από την εκπομπή της Αριστέας Καλογρίδη "Η μουσική της Κρήτης" και αναρτώνται ως ένας μικρός φόρος τιμής στον άτυχο νεαρό λαουτιέρη.

      

      

Σχόλια