Ειδήσεις

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν τον 31χρονο Δημήτρη

Με ένα γιατί "ζωγραφισμένο" στα πρόσωπά τους αποχαιρέτησαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας συγγενείς και φίλοι, τον 31χρονο Δημήτρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο απροσδόκητα, καθώς φέρεται να εισέπνευσε αναθυμιάσεις από αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Δεκάδες κόσμου κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, στο Τυμπάκι, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Οι σκηνές που ακολούθησαν στο νεκροταφείο του Τυμπακίου, όπου ο κόσμος συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία το Δημήτρη, ήταν βγαλμένες από αρχαίο ελληνικό δράμα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα τρία του αδέρφια, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του δικού τους ανθρώπου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος έχασε τη ζωή του λόγω εισπνοής αναθυμιάσεων από αυτοσχέδιο μαγκάλι που φέρεται να έφτιαξε ο ίδιος για να ζεσταθεί, μέσα στο εξοχικό της οικογένειάς του, στον Κόκκινο Πύργο Μεσαράς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης έβγαλε κάρβουνα από το τζάκι και τα τοποθέτησε σε ψησταριά μέσα στο σπίτι.

Καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο 31χρονος δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα των δικών του, οι οποίοι ανησύχησαν και ζήτησαν από τον θείο του Δημήτρη να μεταβεί στο εξοχικό τους για να δει αν είναι καλά.

Έτσι κι έγινε. Ο θείος του 31χρονου πήγε στο σπίτι, όπου αντίκρισε τον ανηψιό του, πεσμένο στο πάτωμα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο Δημήτρης ήταν ήδη νεκρός...

Ο Δημήτρης ζούσε στο Ηράκλειο, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Ήταν απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργαζόταν στο γραφείο του ενός εκ των δυο αδερφών του, ο οποίος είναι δικηγόρος.

Nικόλας Αγγελίνος

Σχόλια