default-image

Τα παράπονά σας... στο δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου

Κρήτη
Τα παράπονά σας... στο δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλαίσια της στήλης της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην "ΚΡΗΤΗ TV" ''τα παράπονα σας στον Δήμαρχο'' ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιάννης Στεφανάκης κάθισε απέναντι από νέα παιδιά της περιοχής του και δέχτηκε σειρά ερωτημάτων αλλά και ξεκάθαρες δεσμεύσεις για θέματα που απασχολούν την νεολαία που αντιστέκεται για ζει στην περιοχή μοναδικής ομορφιάς.

Το κτηριακό στο Λύκειο του Τζερμιάδου ήταν από τα πρώτα θέματα που τέθηκαν στον δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γιάννη Στεφάνακη με τον ίδιο να δεσμεύεται για παρεμβάσεις που θα προωθηθούν άμεσα για να αποκατασταθούν τα προβλήματα για το μοναδικό λύκειο που υπάρχει στο Δήμο του.

Απέναντι στον δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη κάθισαν οι νέοι από τον Δήμο Μαρία Φανουράκη, Μαριάννα Γαλανάκη, Μενέλαος Πλατής και Μαρία Χατζάκη.

Η εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον το διάλογο με τους δημάρχους περιοχών της Κρήτης που δέχονται τα ερωτήματα νέων πολιτών από τις περιοχές τους.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_giiy2m9s/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News