Ειδήσεις

Μάγεψαν το κοινό οι χορωδίες στην Ιεράπετρα

Μια μαγική μουσική βραδιά με τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας και τη Μικτή Χορωδία "Ο Άγιος Δημήτριος" του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 10 Ιανουαρίου στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" στο Δήμο Ιεράπετρας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την ίδρυση της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ιεράπετρας και στο πλαίσιο των εορταστικών  εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για το σκοπό αυτό, παρουσιάστηκε η εν λόγω εκδήλωση με ένα πλούσιο μουσικό ταξίδι με νέους και αγαπημένους σταθμούς.

Μέσα από ένα πολυσύνθετο ρεπερτόριο, από κλασικό, διεθνές μέχρι και έντεχνο ελληνικό διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων συνθετών οι χορωδίες μάγεψαν το κοινό το οποίο και δε σταμάτησε καθ' όλη τη βραδιά να τις ανταμοίβει με το θερμότατο χειροκρότημά του.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μάνος Γεωργαλάκης καλωσόρισε και ευχαρίστησε παράλληλα τις χορωδίες και ιδιαίτερα την χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, αναφερόμενος στο σπουδαίο έργο τους, ενώ η καλλιτεχνική διευθύντρια της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας, κ. Μαρία Παπαγιαννάκη, η οποία έχει τη καλλιτεχνική διεύθυνση των δύο χορωδιών αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της σύμπραξης και στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των τριάντα χρόνων Δημοτικής Χορωδίας Ιεράπετρας.

Ανάλογες εκδηλώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στο επόμενο διάστημα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες του Δήμου Ιεράπετρας να απολαμβάνουν ιδιαίτερες μουσικές παραγωγές.

Σχόλια