default-image

Μ.Πυργιώτη: Η Ανατροπή Μητσοτάκη ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο 

Κρήτη
Μ.Πυργιώτη: Η Ανατροπή Μητσοτάκη ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη ανατροπή-νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη , μετατοπίζει πλέον την ΝΔ σε ένα καθαρά κεντροδεξιό χώρο, θέτει προκλήσεις σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι και δυσχεραίνει τα όποια σενάρια Τσίπρα περί διεύρυνσης στο χώρο του κέντρου.

Αυτό είπε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη η πολιτική συντάκτρια Μαριάννα Πυργιώτη, θέτοντας παράλληλα καθαρά το δίπολο πολιτικά περί κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς.

Είναι προφανές για την Μ.Πυργιώτη ότι ο Α.Τσίπρας μπορεί να προτιμούσε τον Β.Μειμαράκη που θεωρούσε επειδή τον νίκησε ως πιο εύκολο αντίπαλό, όμως τώρα θα επιχειρήσει σε κοινωνικές ομάδες να εμφανιστεί ως ο υπερασπιστής τους, όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι , έναντι του Μητσοτάκη που σε τέτοια ζητήματα έχει καθαρά απέναντι απόψεις.

Είναι σαφές ότι και οι δυνάμεις Καραμανλή ηττήθηκαν και κατά την κυρία Πυργιώτη είναι υποκρισία να λέγεται πως η στήριξη στον Β.Μειμαράκη του έκανε ζημιά, αφού χωρίς αυτήν ο Μειμαράκης δεν θα έπιανε ούτε το 20%.

Το αίτημα της βάσης του κόμματος ήταν για αλλαγή και ηλικιακά και στο κόμμα που μόνο κατ όνομα υπάρχει, αλλά εκτίμησε ότι ο Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε αλλαγές , όχι όμως σε αποκλεισμούς με μετριοπάθεια, θα ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση, αλλά αυτό δεν αποκλείει οικουμενικές λύσεις αν προκύψει θέμα, αφού είναι πολιτικός με συναίσθηση των κινδύνων που ακόμη διατρέχει η χώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News