default-image

Νεκρός με το μαγκάλι δίπλα του βρέθηκε 32χρονος

Κρήτη
Νεκρός με το μαγκάλι δίπλα του βρέθηκε 32χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλος ένας τραγικός θάνατος που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οφείλεται στην εισπνοή αναθυμιάσεων από μαγκάλι έρχεται να ταράξει την κοινωνία της Κρήτης.

Ένας 32χρονος, που εξαφανίστηκε και αναζητείτο από τους οικείους του, βρέθηκε νεκρός, το Σάββατο, μέσα σε εξοχική κατοικία στον Κόκκινο Πύργο Μεσαράς.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε μαγκάλι που υπήρχε στο δωμάτιο.

Ο 32χρονος, ο οποίος ζούσε στο Ηράκλειο, είχε πάει για λίγες ημέρες στο εξοχικό του σπίτι στον Κόκκινο Πύργο όταν η οικογένειά του έχασε τα ίχνη του.

Οι προσπάθειες για να επικοινωνήσουν μαζί του παρέμεναν άκαρπες γι' αυτό και ενημέρωσαν το θείο του νεαρού το Σάββατο, ο οποίος μένει κοντά στην περιοχή προκειμένου να πάει από το σπίτι για να δει αν έχει συμβεί κάτι.

Ο άνδρας όταν έφτασε στο εξοχικό βρήκε την πόρτα κλειστή και με τη βοήθεια των γειτόνων κατάφερε να μπει μέσα, αντικρίζοντας ένα σπαρακτικό θέαμα, καθώς ο 32χρονος ήταν νεκρός ενώ δίπλα του έκαιγε ένα μαγκάλι.

Αν και σοκαρισμένος, χωρίς να χάσει χρόνο, ενημέρωσε τις Αρχές, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αναθυμιάσεις από το μαγκάλι ευθύνονται για το τραγικό τέλος που βρήκε ο 32χρονος, αν και φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού έγινε σήμερα στο Τυμπάκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News