Ειδήσεις

Χειροπέδες για ηρωίνη και χάπια σε 45χρονο Ιεραπετρίτη

Για κατοχή και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών συνελήφθη ένας 45χρονος Ιεραπετρίτης στο Κουτσουνάρι νομού Λασιθίου, καθώς σε έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 90 γραμμάρια ηρωίνης.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Ιεράπετρα ο 45χρονος κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όντας παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 45χρονου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 91 γραμμάρια ηρωίνης, 53 ναρκωτικά δισκία για τα οποία ο 45χρονος στερείτο την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή, χρήματα και 5 κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Νίκος Πετάσης

Με 91 γραμμάρια ηρωίνης, 53 ναρκωτικά χάπια, χρήματα και 5 κινητά τηλέφωνα συνελήφθη την Κυριακή (10.01.2016) το απόγευμα ένας 45χρονος στην Ιεράπετρα, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 45χρονου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα 91 γραμμάρια ηρωίνης και ακόμη 53 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή, χρήματα και τα 5 κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Σχόλια