Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΑΛΠ

Από την Τρίτη 12 /01/16 και έως την Πέμπτη 14/01/16 και ώρες 09:00 έως 13:00 και 17:00 έως 19:00 οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στο Β΄ κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης, στο τμήμα Ηρακλείου, και οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν ηλεκτρονικά, μπορούν να κάνουν την εγγραφής τους προσωπικά προσερχόμενοι στην οδό Αγίας Λαύρας 17 στον Πόρο.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα του Β΄ κύκλου μαθημάτων του Α.Λ.Π. έχει τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική - Μέρος Τρίτο».

Ολιστική Ιατρική είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υγεία.
Ο γιατροί που υπηρετούν την ολιστική ιατρική, για το όποιο πρόβλημα υγείας, επιδιώκουν την συνολική βελτίωση της κατάστασης υγείας του ατόμου.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Ολιστικές θεραπείες, Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, Κλινική Ύπνωση, Νευροανάδραση, Αρωματοθεραπεία, Βοτανοθεραπεία, Ομοιοπαθητική-δυνατότητες και θεραπευτικά όρια, Ψυχονευροανοσολογία, Βιοπαθολογία κ.α.

Όλοι οι εισηγητές είναι καταξιωμένοι γιατροί, δεν συμμετείχαν στους δύο άλλους κύκλους, και θα αναλύσουν νέα θέματα.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, Ιατρός Νευρολόγος, MSc στην Κλασική Ομοιοπαθητική, ΓΓ Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Βάσω Τσομπάνη, Μικροβιολόγος-Βιοπαθολόγος, Μιλτιάδης Καράβης, Ειδικός ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης - Φυσίατρος Ειδικός βελονισμού, Αικατερίνη Αντωνίου - Κεδηκγιάννη, γενικός Ιατρός, Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής, Δρ. Δημήτριος Τσουκαλάς, ιατρός ειδικός στα Χρόνια Νοσήματα και στις Διαταραχές του Μεταβολισμού, κ.α.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Λ. Ικάρου 5.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ (ισχύει ειδική τιμή για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, ΑμΕΑ και ομάδες 5 ατόμων και άνω: 50 ευρώ). Εγγραφές στην είσοδο: 90 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr .

Πληροφορίες: Ελένη Τραντά-Νερολαδάκη, συντονίστρια Α.Λ.Π. Ηρακλείου, τηλ: 6936004242, email: info@alp.edu.gr

Σχόλια