default-image

"Χείρα βοηθείας" για τον 8χρονο Μάνο από το Χουδέτσι

"Χείρα βοηθείας" για τον 8χρονο Μάνο από το Χουδέτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα 8χρονο αγγελούδι έχει διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και πρέπει να ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Πρόκειται για το μικρό Μάνο από το Χουδέτσι.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών η οικογένεια του 8χρονου Μάνου αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα της επέμβασης.

Κάλεσμα και μία συγκινητική έκκληση προς όλους για να συμπαρασταθούν στον 8χρονο Μάνο και την οικογένειά του κάνουν οι δάσκαλοι και οι συγχωριανοί του μικρού παιδιού. Προτρέπουν τον καθένα από μας να προσφέρει από το υστέρημά του ό,τι μπορεί προκειμένου το παιδί να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Γι' αυτό το λόγο έχει ανοιχτεί ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ο λογαριασμός είναι:

IBAN. GR41 0172 7540 0057 5405 6862 164

ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Όλη η Κρήτη έχει γίνει μια αγκαλιά για το μικρό αγόρι. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα από κάθε γωνιά του νησιού είναι τεράστια και συγκινητική. Άνθρωποι άγνωστοι προσφέρουν από το υστέρημά τους για τη σωτήρια επέμβαση.

Χθες πραγματοποιήθηκε κρητική βραδιά για το μικρό Μάνο με μουσική στο Χουδέτσι, ενώ ετοιμάζεται μια ακόμα μεγαλύτερη εκδήλωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο κινηματοθέατρο "Αστόρια", τις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία με τον Ross Daly και τον Βασίλη Σταυρακάκη προς ενίσχυση της οικογένειας από όλους τους φορείς.

Χθες μάλιστα φορείς των τοπικών κοινοτήτων του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων συναντήθηκαν στις Αρχάνες, προκειμένου να αποφασίσουν τις ενέργειες που θα κάνουν για να βοηθήσουν από την πλευρά τους τον 8χρονο Μάνο.

Το 8χρονο αγγελούδι με την οικογένειά του, τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 15 του μήνα, θα ταξιδέψει για το Λονδίνο για τη σωτήρια επέμβαση.

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News