default-image

Έκλεβε γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία στο Ηράκλειο

Κρήτη
Έκλεβε γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από οικίες διάφορα γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα.

Σε βάρος του 38χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για τρεις υποθέσεις κλοπής γεωργικών εργαλείων και μηχανημάτων, που διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου και εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νομού το Σάββατο και οι οποίες διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, το Σάββατο το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 38χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 3 ξυλοκοπτικά μηχανήματα, 3 ελαιοραβδιστικές βέργες και 2 μηχανισμοί ελαιοραβδιστικών βεργών και γεννήτρια.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο 38χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 10.12.2015 έως 07.01.2016, είχε διαπράξει τρεις κλοπές σε οικίες, αφαιρώντας διάφορα γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα (βέργες ελαιοραβδιστικού μηχανήματος, ξυλοκοπτικά, γεννήτρια, αλυσοπρίονο κ.λπ.).

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν σε 55χρονο παθόντα υπήκοο Αλβανίας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια παραμονής του 38χρονου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, εξύβρισε αστυνομικό της εν λόγω Υπηρεσίας και συνελήφθη.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News