default-image

Στην αντεπίθεση ο Παύλος Πολάκης

Κρήτη
Στην αντεπίθεση ο Παύλος Πολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης δηλώνει ότι στηρίζει την αναισθησιολόγο και ξαδέλφη του, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου, η οποία ήταν παρούσα στην επέμβαση της άτυχης 4χρονης Μελίνας Πασχάκη.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει τα εξής:

«Ότι μίζες δεν παίρνω εγώ, τις παίρνουν κάτι πρώτα φλέματα για να κάνουν ανθρωποφάγια σε τραγικά περιστατικά, προσπαθώντας να χτυπήσουν εμένα μπας και διασωθούν οι χρηματοδότες τους από αυτά που έρχονται μέσα από τις αλλαγές στην υγεία.

Στην οικογένειά μου την ευρύτερη, δεν έχουμε βγάλει ούτε λαμόγια, ούτε ληστές, ούτε δολοφόνους, ούτε δοσίλογους, ούτε ναρκομανείς.

Αλλά μόνο τίμιους, αγνούς αγωνιστές, μορφωμένους και εργατικούς. Η αδερφοσύνη του πατέρα μου είχε πέντε στους εφτά με πτυχίο ΑΕΙ (4 δασκάλους και έναν καθηγητή), ξεκινώντας από μία φτωχή αγροτική οικογένεια των Σφακίων στα χρόνια της κατοχής. Οι άλλοι δύο ήταν ο πατέρας μου και ο πατέρας της αναισθησιολόγου Βαγγελιώς-Νεκταρίας Πολάκη και οι δύο αγρότες-κτηνοτρόφοι.

Τα 11 πρώτα ξαδέλφια που είμαστε η επόμενη γενιά είμαστε 2 γιατροί (εγώ και η Νεκταρία-Βαγγελιώ), 2 δάσκαλοι, 1 πολιτικός μηχανικός, 1 ηλεκτρολόγος μηχανικός, 1 καθηγητής, 1 Α μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού, 1 νοσηλεύτρια ΤΕΙ, προϊσταμένη σε ΜΕΘ, 1 ψυκτικός από τεχνική σχολή, 1 στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων.

Όση λάσπη και να ρίξετε αξιοποιώντας το τραγικό περιστατικό του θανάτου της 4χρονης στο Βενιζέλειο και τη σποραδική χρήση οπιοειδούς αναλγητικού από έναν άνθρωπο που έχει δύο σοβαρότατες νοσηλείες στη ζωή του με πολυήμερη παραμονή σε ΜΕΘ και πάσχει από χρόνιο πόνο λόγω των κακώσεων, ούτε αυτόν θα βγάλετε ναρκομανή ούτε εμένα «νονό» που συγκαλύπτει.

Ότι πρέπει να γίνει θα γίνει, ότι ευθύνη υπάρχει θα καταλογιστεί όπως ο νόμος και η διαδικασία επιβάλει.

Σε λίγο καιρό που θα βγουν πολλά στη φορά από τα έργα και τις ημέρες των αφεντικών σας και χρηματοδοτών σας στο χώρο της υγείας, θέλω να δω το πάθος που θα δείξετε για απόδοση δικαιοσύνης… Και αντέχουμε και θα σας νικήσουμε.

Παύλος Πολάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News