Ειδήσεις

Καλό το αποτέλεσμα, να μην υπήρχε και η… γκαντεμιά

Θετικό χαρακτήρισε το 0-0 του Πλατανιά με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος στάθηκε και στην… γκαντεμιά της ομάδας του που έχασε κλασικές ευκαιρίες κι όμως δε σκόραρε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για μας. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο που ο Ατρόμητος μεγάλες ευκαιρίες, μας πίεσε και μας αιφνιδίασε, στη συνέχεια μπήκαμε στο ρυθμό του αγώνα, ισορροπήσαμε και πιστεύω ότι ειδικά στο β' ημίχρονο χάσαμε τις περισσότερες και τις πιο κλασικές ευκαιρίες. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, πιστεύω ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παίξαμε μέσα σε λίγες μέρες τρία ματς, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που δεν έπαιξε το ματς στη Λιβαδειά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια συνέπεια και σοβαρότητα παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε. Εύχομαι και τα καλύτερα στον Ατρόμητο».

Για την απόκτηση ενός επιθετικού: «Έχουμε δρομολογήσει την απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά έχουμε και μια γκαντεμιά όπως σήμερα. Είχαμε δοκάρι, δύο φορές οι παίκτες του Ατρόμητου έδιωξαν πάνω στη γραμμή».

Σχόλια