Ειδήσεις

Του άρπαξαν το κινητό ενώ έκανε τα ψώνια του στη λαϊκή

Αυξάνονται τα κρούσματα κλοπών διάφορων αντικειμένων από ασυνείδητους στη λαϊκή αγορά, με πολίτες που κάνουν τα ψώνια τους να αντικρίζουν συγχρόνως προσωπικά τους πράγματα να "κάνουν φτερά" σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Θύμα δηλώνει ότι έπεσε σήμερα ένας νεαρός, ο οποίος έχασε το κινητό του τηλέφωνο στη λαϊκή αγορά που πραγματοποιείται στο οικόπεδο Λυδάκη στις Πατέλες.

Αγανακτισμένος επικοινώνησε με το neakriti.gr προκειμένου να μας αναφέρει το περιστατικό, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ. και τη Δημοτική Αστυνομία.

Αν και υπάρχουν, όπως μας δήλωσε, υποψίες για συγκεκριμένο άτομο που διατηρεί πάγκο στη λαϊκή, δυστυχώς δεν μπορεί να το αποδείξει, με τον ίδιο να αποχωρεί από το Αστυνομικό Μέγαρο, χωρίς ωστόσο να προβεί σε επώνυμη καταγγελία.

Πάντως, ο ίδιος κατέβαλε προσπάθειες για τον εντοπισμό του κινητού του στη λαϊκή αγορά και πλησίον του επίμαχου πάγκου, όπου έγινε αισθητή η κλοπή, με το κινητό του κάποια στιγμή να απενεργοποιείται από το δράστη.

Ο νεαρός που έπεσε θύμα κλοπής του κινητού του συνιστά τη προσοχή των καταναλωτών, καθώς όπως επισημαίνει το φαινόμενο των κλοπών λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις στις λαϊκές αγορές.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια