Ειδήσεις

Επιταγή 2.500 ευρώ στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Χανίων

Ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων θα καλύψει το ποσό των 2.500 ευρώ που συγκεντρώθηκε από το Γκαλά Αλληλεγγύης το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων υπό τη διοργάνωση του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και με τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Χανίων, «η ανταπόκριση των πολιτών, των επιχειρηματιών, των καλλιτεχνών και των φορέων ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και μας απέδειξε την αγάπη τους για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Θεωρούμε ότι αυτές οι πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας».

Στην ίδια ανακοίνωση ο Δήμος ευχαριστεί εκτός από τον κόσμο που στήριξε την εκδήλωση και «όλους τους καλλιτέχνες για τη δωρεάν συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση της ιδέας του κ. Τιτσιάνο Καλαμπρέζε, που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 2.500 € (1.280 € από τις δωρεές της βραδιάς και 1.220 € από τους χορηγούς) το οποίο θα καλύψει ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων (επιτοίχιες μονάδες ωτοσκοπίου-οφθαλμοσκοπίου, φορητό μόνιτορ, οξύμετρο, πιεσόμετρα, κ.λπ.)».

Στη βραδιά συμμετείχαν οι καλλιτέχνες:

α) Παύλος Ιωνάς και Αλεξία Φαντάκη, β) Καφέ ΑΜΑΝ (Μαρία Σαμπάνη -τραγούδι, Κυριάκος Ελευθεριάδης - ούτι, πολίτικη λύρα, Πάνος Σιάσιος - νέι, Γιώργος Βογιατζής - βιολί, Αντώνης Μυλωνάκης - ούτι, γ) Δημήτρης και Νίκος Κολιακουδάκης, δ) Μπέλα Λιονάκη (maestro) και Γιώργος Μαθιουλάκης (maestro), ε) Tιζιάνο Calabrese (maestro) Edmond Alexi (maestro), στ) Βαγγέλης Καλαϊτζής, ζ) Χάρης και Γιώργος Παντερμαράκης μαζί με τον Δημήτρη Τσούρτο), η) Jazzma και Pasxalina (Πασχαλίνα Βλάχου - vocals, Ευριπίδης Σταματίου - piano, Πάνος Σιάσιος - doublebass, Κυριάκος Αλεξίου - drums), οι χορευτές Tango: Φρύνη και Δημήτρης, οι χορευτές Μπούτο: Elisa Bennati & Δώρα Ρήγα και οι παρουσιαστές Νίκος Μοτάκης και Γωγώ Καλληδονάκη. Τους μουσικούς κάλυψε ηχητικά ο ηχολήπτης Γιάννης Λύκος.

Σχόλια