default-image

Υψηλό επίπεδο στο τουρνουά του Αγ. Νικολάου

Ποδόσφαιρο
Υψηλό επίπεδο στο τουρνουά του Αγ. Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Πολύ υψηλό ήταν το επίπεδο στο 2ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά που έγινε στον Άγιο Νικόλαο από τις 3 ως τις 6 Ιανουαρίου με τη σφραγίδα του Κώστα Καραγιαννακίδη. Τρεις ήταν οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Στην κατηγορία 2003-2004 ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου βρέθηκε πρώτος, ενώ στην δεύτερη θέση το Λίντο και στην τρίτη η ΑΕΚ. Στην ηλικία 2005-2006 πρώτο ήταν το Λίντο, δεύτερος ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου και τρίτη η Νεάπολη. Στην κατηγορία 2007-2008, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ολυμπιακός Ηρακλείου, την δεύτερη ο Πανακρωτηριακός και την τρίτη το Αθλόπολις.

Το βραβείο FAIR PLAY απονεμήθηκε στους προπονητές του Ρεθυμνιακού, τα αδέλφια Γιώργο και Βασίλη Μπαστάκη (φωτό). Στο τουρνουά πήραν μέρος οι Ακαδημίες: Σχολή Wooter (Ολλανδία), Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ Μάνδρας, ΠΑΣ Νάξου, Πανακρωτηριακός, Μινώταυρος Χανίων, Αρένα Χανίων, ΟΣΦΠ Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός, Αστέρας Ρεθύμνου, ΟΦΗ, Λίντο, ΠΟΑ, Σχολή ΟΣΦΠ Ηρακλείου, Αθλόπολις, ΟΦΗ Χερσονήσου, ΑΟΑΝ, Ελπίδες, Αναγέννηση Ιεράπετρας, ΟΦΙ, ΑΣ Κριτσάς, Νεάπολη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News