Ειδήσεις

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Δήμος Μαλεβιζίου

Με τις ευλογίες του Αρχιερατικού Επιτρόπου, πρωτοπρεσβύτερου π. Γεωργίου Μαλλιωτάκη και των εφημερίων του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου π. Μιχαήλ Μανιαδή και Ευάγγελου Παπουτσάκη, τελέστηκε ο Αγιασμός και κόπηκε η βασιλόπιτα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και τα στελέχη της δημοτικής Αρχής αντάλλαξαν ευχές με όλους τους εργαζομένους του Δήμου, ενώ το φλουρί βρήκε η Έρρικα Ζαχαριαδάκη, μηχανικός από την Τεχνική Υπηρεσία, η οποία έλαβε ως αναμνηστικό δώρο ένα γούρι του 2016 ευγενική προσφορά του κοσμηματοπωλείου "Πλουμή-Παραγιουδάκης", μια αγιογραφία-προσφορά του ζωγράφου Μπότη Θαλασσινού και μια 5νθήμερη άδεια από το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το 2015 ήταν χωρίς αμφιβολία η δυσκολότερη χρονιά των ημερών μας στο τιμόνι του Δήμου Μαλεβιζίου. Και ειλικρινά πιστεύω ότι, παρά τις πολλές δυσκολίες που είχε, καταφέραμε να συνεχίσουμε με επιτυχία τις προσπάθειες των τελευταίων ετών για την ανάπτυξη του τόπου μας. Παλέψαμε, αγωνιστήκαμε, ξενυχτίσαμε, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα δικαίωσε τις αγωνίες μας.

Καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα ότι κάτι καλύτερο μπορεί να περιμένει η κοινωνία μας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και το σημαντικότερο όλων, είναι ότι αυτό το καταφέραμε μαζί! Το πετύχαμε επειδή όλοι εσείς δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό. Δε λογαριάσατε κόπο ή κούραση. Δεν πτοηθήκατε από τα προσωπικά θέματα που όλους μας απασχολούν. Γι' αυτό και θα ήθελα να σας πω ένα τεράστιο "ευχαριστώ" μέσα από την καρδιά μου για τις προσπάθειες που καταβάλατε! Ένα δυνατό "μπράβο" για την υπεύθυνη στάση σας. Αισθάνομαι ειλικρινά πολύ τυχερός που έχω τέτοιους συνεργάτες δίπλα μου.

Είμαι βέβαιος ότι και το 2016 θα δώσετε όλοι τον καλύτερό σας εαυτό, για να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς να παράγουμε έργο. Για να μπορέσουμε να δώσουμε στους δημότες μας λύσεις στα προβλήματά τους. Για να μη χάσουμε καμία ευκαιρία απ' όσες μας παρουσιαστούν».

Το "παρών" στην τελετή έδωσε σύσσωμη η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι εργαζόμενοι του Δήμου και ο γνωστός καλλιτέχνης Μπότης Θαλασσινός.

Σχόλια