Ειδήσεις

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που βρέθηκε στην παραλία του Καβρού

Οι φόβοι της οικογένειας του 50χρονου αγνοούμενου Ρεθυμνιώτη επιβεβαιώθηκαν καθώς οι εργαστηριακές εξετάσεις και ο έλεγχος του DNA αποκάλυψαν τελικά σήμερα πως το πτώμα που εντοπίστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε παραλία στον Καβρό των Χανίων ανήκει σε εκείνον.

Ο άτυχος - υδραυλικός στο επάγγελμα - Μανόλης Δαμουλάκης είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στην περιοχή της Καλλιθέας στο Ρέθυμνο στις 17 Δεκεμβρίου, με τις εξονυχιστικές έρευνες που ακολούθησαν να μη φέρνουν κανένα αποτέλεσμα και την οικογένειά του να ζει έναν πραγματικό εφιάλτη.

Η αγωνία τους κορυφώθηκε ακόμη περισσότερο όταν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ένας κάτοικος της Γεωργιούπολης βρήκε το μακάβριο εύρημα αντικρίζοντας το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα.  

Στις Αρχές σήμανε συναγερμός και αυτομάτως προέκυψαν οι υποψίες πως ίσως να πρόκειται για τον 50χρονο αγνοούμενο Ρεθυμνιώτη. Μάλιστα κατά πληροφορίες κλήθηκε η σύζυγός του, που ωστόσο δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει αν πρόκειται ή όχι για το σύζυγό της λόγω των εκτεταμένων αλλοιώσεων.

Το μυστήριο συνεχίστηκε και μαζί και οι ώρες αγωνίας για την οικογένειά του, όταν και μετά την ιατροδικαστική εξέταση από τον κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη, την περασμένη Δευτέρα, η ταυτότητα του πτώματος παρέμεινε άγνωστη, καταλήγοντας ωστόσο στο συμπέρασμα πως δεν υπήρξαν κακώσεις που να αφήνουν υπόνοια για εγκληματική ενέργεια. Λόγω της προχωρημένης σήψης του πτώματος, πάρθηκε αίμα και τμήματα οστών και εστάλησαν στην Αθήνα για περαιτέρω έρευνα αναφορικά με το DNA, με τα σημερινά αποτελέσματα να επισφραγίζουν δραματικά την υπόθεση επιβεβαιώνοντας πως το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο.

Στέλλα Τερζάκη

Σχόλια