Ειδήσεις

Το LoveRun Heraklion βγαίνει στο δρόμο!

Για δεύτερη χρονιά το LoveRun Heraklion βγαίνει στο δρόμο! Η αθλητική διοργάνωση της αγάπης, μιας και διεξάγεται στις 14 Φεβρουαρίου, έρχεται και φέτος να μας βγάλει στους δρόμους, για να τρέξουμε, να περπατήσουμε και κυρίως να προσφέρουμε.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου δρομείς όλων των ηλικιών, επαγγελματίες αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, παιδιά, ζευγάρια, οικογένειες και παρέες συμμετέχοντας στον αγώνα θα ενισχύσουν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι στα 5 χλμ. για τους ενήλικες και στα 1.000 μέτρα για τα παιδιά.

Δηλώστε συμμετοχή στο www.loverun.gr και τρέξτε την πόλη σας, σε μια διαδρομή που διασχίζει τα ομορφότερα σημεία του Ηρακλείου.

Αναλυτικά

Το LoveRun Heraklion 2016 είναι μια διοργάνωση που καλύπτει τις ανάγκες ενός αγώνα υψηλού επίπεδου για επαγγελματίες και συστηματικούς ερασιτέχνες αθλητές (επίσημη χρονομέτρηση και πιστοποίηση διαδρομής από τη Διεθνή Αρχή Πιστοποίησης Αγώνων Δρόμων, την ΑΙΜS, που αποτελεί και τον επίσημο συνεργάτη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου ΙΑΑF καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου, το Σ.Ε.Γ.Α.Σ), ενώ από την άλλη δίνει τη δυνατότητα του ελεύθερου τρεξίματος ατομικά, σε ζευγάρι (ζευγάρια, φίλοι κ.ά.) και σε ομάδες (φίλων, οικογενειών κ.ά.).

Διαδρομή

Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου LoveRun Heraklion 5.000 μ. θα γίνει στη γραφική πλατεία των Λιονταριών. Οι δρομείς θα ακολουθήσουν μία παραλιακή διαδρομή με θέα το ενετικό φρούριο Κούλε καθώς και μία σειρά ιδιαίτερης ομορφιάς ιστορικών μνημείων. Ο τερματισμός βρίσκεται στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.

Δηλώστε συμμετοχή

Κατοχυρώστε τη συμμετοχή σας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.loverun.gr και συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ακολουθώντας τις οδηγίες. Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 7 ευρώ/δρομέα (όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλει με μεγαλύτερο ποσό για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης). Ο αγώνας παιδιών είναι άνευ χρηματικού αντιτίμου.

Σκοπός

Το LoveRun Heraklion 2016 ενισχύει τις δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, το οποίο με τη σειρά του συμβάλλει στην προστασία της οικογένειας, της παιδικής ηλικίας, της νεότητας, της τρίτης ηλικίας, των ατόμων με αναπηρία και γενικότερα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στην Κρήτη.

Ο αγώνας δρόμου Υγείας LoveRun Heraklion 2016 διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ηρακλείου.

Συνδιοργανωτής στην προσπάθεια είναι το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών "Καλλιπάτειρα".

Με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού.

(Στη φωτογραφία επάνω, στιγμιότυπο από το 1ο LoveRun Heraklion που έγινε πέρυσι στις 21 Φεβρουαρίου)

Σχόλια