default-image

Φουκαράκης: Το επόμενο 24ωρο θα ξέρουμε...

Ποδόσφαιρο
Φουκαράκης: Το επόμενο 24ωρο θα ξέρουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μανόλης Φουκαράκης του Εργοτέλη, στη Συνέντευξη Τύπου  αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό  μέρος όσο και στις δύσκολες ώρες που βιώνει η ομάδα: «Ο αέρας επηρέασε την εξέλιξη του ματς, μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος, κατάφερε να σκοράρει, στο δεύτερο ημίχρονο όμως εμείς βάλαμε την μπάλα κάτω, είχαμε τελικές και ψάχναμε ένα γκολ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κάνουμε. Είμαστε εδώ, δεν ξέρουμε τι θα γίνει και ελπίζουμε μέχρι τέλους να αλλάξει αύτη η κατάσταση. Εμείς ελπίζουμε το καλύτερο για τον Εργοτέλη. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες, είμαστε όμως φιλόδοξοι και έχουμε διάθεση για δουλειά και να μην σκεφτόμαστε τα προβλήματα που υπάρχουν και όλοι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Από τη διοίκηση μας έχουν πει ότι τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε».

Ο  Λεωνίδας Αργυρόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου στη συνέντευξη Τύπου του Παγκρητίου: «Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την προσπάθεια που κάνει. Δεν φάνηκαν τα προβλήματά που αντιμετωπίζει. Εμείς μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε και ο Εργοτέλης μας πίεσε, αντέξαμε όμως στην πίεση. Πήραμε ένα καλό σκορ, αλλά έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News