default-image

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων

Κρήτη
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επαναπρόσληψης ξενοδοχοϋπαλλήλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν από χθες Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 οι αιτήσεις επαναπρόσληψης, μέσω του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, στο ίδιο ξενοδοχείο όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Σε ανακοίνωση του Σωματείου υπογραμμίζεται ότι η προθεσμία λήγει την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου, δηλαδή την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016.

Οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία που επιθυμούν να κατοχυρώσουν την εργασία τους είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την αίτησή τους μέσω του Σωματείου. Για το λόγο αυτό, καλούνται να μην αμελήσουν την υποχρέωσή τους αυτή, καθώς οι θέσεις εργασίας είναι περιορισμένες.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι στα ξενοδοχεία όπου αλλάζει η εργοδοσία θα πρέπει απαραίτητα να κάνουν την αίτηση επαναπρόσληψης.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων θα λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Στο Ρέθυμνο

Από την Πέμπτη 7-1-2016 ξεκινούν οι καταθέσεις αιτήσεων επαναπρόσληψης των ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Ρέθυμνο, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 27 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ανακοινώνει στα μέλη του ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι αιτήσεις επαναπρόσληψης στα ξενοδοχεία θα γίνονται μέσω του Σωματείου μας.

Οι αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά από 7-1-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρες 9 π.μ. μέχρι 1 μ.μ, μέχρι και στις 27-1-2016 ημέρα Τετάρτη , στα γραφεία του Σωματείου εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Μετά την 14/2000 απόφαση του Αρείου Πάγου κατοχυρώνεται το δικαίωμα της επαναπρόσληψης. Πρέπει όλοι να κάνουμε τις αιτήσεις μας μέσω του Σωματείου το Γενάρη. Υπενθυμίζεται ότι τελευταία ημερομηνία υποβολής της αίτησης είναι ΚΑΙ η 27η-1-2016 .

Περισσότερες πληροφορίες στο Σωματείο και στο τηλέφωνο 28310/24080».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News