default-image

Δραματικές ώρες στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Δραματικές ώρες στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Εργοτέλη ήρθε το 2016, ήρθε και ο Γενάρης αλλά από χθες βρίσκεται στην... ώρα μηδέν!  Το νέο έτος μπήκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και με μια άσχημη όσο και αιφνιδιαστική-λόγω της ημέρας που ήρθε-είδηση. Πριν έρθουν τα Θεοφάνεια και το πρώτο επίσημο παιχνίδι του νέου έτους (στο Παγκρήτιο, με αντιπαλο τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος) ήρθε η παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη που έφερε την ιστορική ομάδα ένα βήμα από τον γκρεμό!

Ο κ. Παπουτσάκης δεν περίμενε την 17η Ιανουαρίου, ημερομηνία που ενδεχομένως θα έχει οριστικά νέα από επενδυτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα μεγάλο περιουσιακό του στοιχείο, και χθες προχώρησε σε ανακοίνωση παραίτησης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

Μέσα από την ίδια ανακοίνωση ο κ. Παπουτσάκης δίνει μια προθεσμία τριών ημερών για να υπάρξει ενδιαφέρον και πρόταση...αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ του οποίου και είναι κάτοχος και όπως ενημερώνει αν αυτό δε γίνει θα κινηθούν "άμεσα οι δέουσες διαδικασίες".

Η ανακοίνωση του κ. Παπουτσάκη υπενθυμίζουμε πως αναφέρει :

"Με αίσθημα ευθύνης προς τον Εργοτέλη δηλώνω ότι με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αδυνατώ να παραμείνω στην ηγεσία της ΠΑΕ και παραιτούμαι από την προεδρία της. Εφόσον υπάρχει ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, που κατέχει η οικογένειά μου, μπορεί εντός τριών ημερών να απευθυνθεί στους νομικούς εκπροσώπους μας. Ειδάλλως, θα κινηθούν άμεσα οι δέουσες διαδικασίες".

 Για πολλούς ο τρόπος με την οποίο κλείνει τη δήλωσή του ο κ. Παπουτσάκης η ανακοίνωση δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί ως προαναγγελία διάλυσης της εταιρείας. Ωστόσο και ενώ η ανακοίνωση έκανε πολύ βαρύ το κλίμα στο περιβάλλον της ομάδας και στις τάξεις των φιλάθλων, οι τίτλοι τέλους δε μπήκαν ακόμα.

Βλέπετε, οι άνθρωποι που μετριούνται στα δάκτυλα ενός χεριού και με ηρωικό τρόπο έχουν κρατήσει την ομάδα "όρθια" μέχρι τώρα (διαφορετικά θα είχε βγει εκτός λειτουργίας από καιρό) κάνουν από χθες την προσπάθεια για να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να διεξαχθεί το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Πανιώνιο!

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν πως θα κερδίσουν κάποιο χρόνο και παράλληλα πως ο κ. Παπουτσάκης θα σκεφτεί ξανά κάποια πράγματα. Μάλιστα αμέσως μετά την στιγμή που "ανέβηκε" στο ergotelis.gr η είδηση παραίτησης του κ. Παπουτσάκη οι άνθρωποι που αποδεδειγμένα αγαπούν τον σύλλογο μαζί με επιφανείς φιλάθλους βρέθηκαν στο Μαρτινέγκο και έθεσαν επί τάπητος το θέμα της επόμενης μέρας το θέμα... ζωής ή θανάτου!

Φυσικά ακόμα και αν γίνει το αυριανό ματς, ακόμα και αν "βγει" και η αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Καρδίτσα αυτό δε θα σημαίνει πως θα βγει και το υπόλοιπο της περιόδου. Οι πιθανότητες από χθες για να σωθεί η χρονιά είναι ακόμα λιγότερες και πάντα χρειάζεται ένα θαύμα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News