default-image

Χωρίς Ράμος ο Πλατανιάς

Αθλητισμός
Χωρίς Ράμος ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Λεονάρντο Ράμος θα παρουσιαστεί  στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Πλατανιάς. Ο Αργεντινός φορ μετά την αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής κι ως εκ τούτου λογίζεται ως η μία σίγουρη απουσία για τον Γιώργο Παράσχο.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Πλατανιά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει... τρεις σερί αναμετρήσεις κόντρα στον Ατρόμητο! Οι  δυο τους θα παίξουν την Τετάρτη, στην πρώτη τους συνάντηση για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ θ' ακολουθήσουν το Σάββατο (9/1) αυτή για το πρωτάθλημα και αμέσως μετά, την άλλη Τρίτη (12/1) η ρεβάνς για το Κύπελλο.

Στην επίσημη ενημέρωσή του ο Πλατανιάς αναφέρει στην ιστοσελίδα του:

«Να αφήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω της το άτυχο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να κοιτάξει μπροστά της στην… τριπλή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θέλει η ομάδα μας.

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει τον σύλλογο του Περιστερίου για το Κύπελλο την Τετάρτη, για το πρωτάθλημα το Σάββατο και ξανά για το Κύπελλο την ερχόμενη Τρίτη, με την προετοιμασία για τα συγκεκριμένα παιχνίδια να ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα.

Το πρωί στο Μάλεμε, όσοι παίκτες έπαιξαν κόντρα στην Ενωση, έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο Σελίν επέστρεψε από την πατρίδα του και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News