default-image

Θερμή υποδοχή από τον ΟΛΗ στους επιβάτες του Costa Luminosa

Κρήτη
Θερμή υποδοχή από τον ΟΛΗ στους επιβάτες του Costa Luminosa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδαρικό στην κρουαζιέρα για το λιμάνι του Ηρακλείου έκανε στις 2-1-2016 το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο "Costa Luminosa", με 2.786 επιβάτες και 864 άτομα πλήρωμα.

Το ''φωτεινό'' διαμάντι της εταιρείας Costa Cruises προσέγγισε για πρώτη φορά το Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου και παρέμεινε στο λιμένα έως τις 6 μ.μ.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου έτυχαν θερμής υποδοχής από τη νέα διοίκηση του λιμένα, που περιελάμβανε μινωικά δρώμενα, κρητικό χορευτικό συγκρότημα, παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά.

Επίσης, διανεμήθηκε χρήσιμο φυλλάδιο με πληροφορίες για την επίσκεψή τους στα αξιοθέατα και στην πόλη μας, τα οποία επισκέφτηκαν αψηφώντας το τσουχτερό κρύο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Απόλλων Φιλιππής, συνοδευόμενος από το διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών κύριο Ευάγγελο Τσαμπουράκη και το μέλος Δ.Σ. κ. Γεωργία Στεφανάκη, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο "Costa Luminosa" για την ανταλλαγή ευχών και συμβολικών δώρων.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης συζητήθηκαν προτάσεις και θέματα που αφορούν στην κρουαζιέρα με τον Ιταλό πλοίαρχο του "Costa Luminosa", κ. Nicolantonio Palombella, ο οποίος συνεχάρη τον Οργανισμό εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις άψογες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε ο λιμένας Ηρακλείου στο κρουαζιερόπλοιο κατά την πρώτη άφιξή του.

Στις προθέσεις της νέας διοίκησης είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια προκειμένου «να καταστήσουμε το Ηράκλειο ελκυστικό προορισμό για την κρουαζιέρα, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο να γίνει περισσότερο ανταποδοτικό στην τοπική κοινωνία», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΛΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News