Ειδήσεις

Σκληρή δήλωση Αυγενάκη για τον υπουργό Υποδομών

Δήλωση έκανε ο τομεάρχης Λευτέρης Αυγενάκης αναφορικά με τις οκτώ απευθείας αναθέσεις του υπουργού ΠΟΜΕΔΙ και την υπερστελέχωση του πολιτικού γραφείου του.

«Την ώρα που η κυβέρνηση κόβει συντάξεις, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προχωρά σε μαζικές απευθείας αναθέσεις έργων και υπερστελέχωση του πολιτικού του γραφείου με 21 υπαλλήλους(!).

Μόνο ως "χριστουγεννιάτικα δώρα" μπορούν να χαρακτηριστούν οι οκτώ απευθείας αναθέσεις παρακολούθησης των οδικών παραχωρήσεων, από πλευράς υπουργού ΠΟΜΕΔΙ κ. Χ. Σπίρτζη, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε ιδιώτες και εταιρείες.

Την ίδια στιγμή, το Δεκέμβριο 2015, ο υπουργός ΠΟΜΕΔΙ κ. Χρ. Σπίρτζης συνέχισε να στελεχώνει το πολιτικό του γραφείο το οποίο πλέον αριθμεί 21 άτομα, όταν προβλέπονται 7 συνολικά.

Σε μια περίοδο όπου η στενότητα πόρων είναι το μείζον ζήτημα για τα δημόσια οικονομικά, σε μια περίοδο όπου απειλούνται οι ήδη χαμηλές συντάξεις με οριστική περικοπή, σε μια περίοδο όπου ο ρυθμός αύξησης των ανέργων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ο υπουργός ΠΟΜΕΔΙ προχωρά σε μαζικές απευθείας αναθέσεις σε συμβούλους για τα μεγάλα οδικά έργα και σε υπερστελέχωση του γραφείου του!

Δυστυχώς, αυτό είναι το "νέο" που κομίζει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του: αδιαφάνεια, σπατάλες, κομματικοί στρατοί με αριστερό μανδύα!».

Σχόλια