default-image

Μονοήμερο σεμινάριο: "Οι 4 Πύλες της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης"

Κρήτη
Μονοήμερο σεμινάριο: "Οι 4 Πύλες της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 ένα μονοήμερο σεμινάριο από 17:30 έως 21:00 στο "AQUILA ATLANTIS HOTEL" με τίτλο "Οι 4 Πύλες της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης" και η πρόσβαση στο κοινό που θα ήθελε να το παρακολουθήσει θα είναι δωρεάν.

«Στην Ψυχοσωματική Νοημοσύνη, όραμά μας είναι να ζούμε σε μια κοινωνία ανθρώπων όπου θα κυριαρχεί η έμπνευση, η έκφραση και το πάθος για ζωή.

Η Ομάδα μας βασιζόμενη στη σύγχρονη γνώση και την εμπειρία των Νευροεπιστημών, προσφέρει γνωστικά και εμπειρικά ερεθίσματα ώστε να γίνει κατανοητή η συνεργατική σχέση μεταξύ Συναισθηματικού, Πνευματικού και Σωματικού επιπέδου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο δυνατοτήτων για τη ζωή όλων μας.

Υπάρχει ένα ολόκληρο πρόγραμμα εκπαίδευσης πάνω σ' αυτό, όμως η επόμενη δράση μας με ένα δωρεάν μονοήμερο σεμινάριο. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Λεωνίδας Καστρινάκης ο οποίος μέσα από την επαγγελματική του πορεία στον τομέα υγείας, την εκπαίδευση του στον ανθρώπινο εγκέφαλο και στην ανθρώπινη συμπεριφορά, θα προσπαθήσει να κάνει κατανοητό την σχέση του ψυχικού με τον σωματικό πόνο, αλλά και πως μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή εξέλιξης και δημιουργίας.

Σκοπός μας με αυτό το σεμινάριο, είναι να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε γνώση που αφορά την υγεία, την επικοινωνία και την προσωπική τους ανάπτυξη».

Email:  [email protected]

Page:  http://psychosomaticintelligence.com/

Fb page:  Ψυχοσωματική Νοημοσύνη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News