default-image

Φεύγουν οι ξένοι, με νέα παιδιά πλέον ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Φεύγουν οι ξένοι, με νέα παιδιά πλέον ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε έντονο προβληματισμό ήρθε το νέο έτος για τον Εργοτέλη, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, λόγω των οικονομικών δυσκολιών. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι ο Εργοτέλης δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών κατά τη χειμερινή περίοδο, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην πληρότητα του ρόστερ και φέρνει σε κίνδυνο την συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών τους, αυτή την Τετάρτη με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο στο Παγκρήτιο και την Κυριακή στην Καρδίτσα για το πρωτάθλημα κόντρα στην Αναγέννηση. Από τους ξένους της ομάδας μόνο ο Αχμέντ Καμαρά έχει επιστρέψει ενώ οι υπόλοιποι δύσκολα θα φορέσουν ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Γάσα Καμαρά βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ξάνθη και με άλλες ομάδες συζητούν οι Καλέ, Ίνιατς, Ντος Σάντος και Στεβάνοβιτς. Επίσης, από τους Έλληνες παίκτες προσφυγή έχουν καταθέσει οι Γρομητσάρης και Παμλίδης.

Έτσι, ο Εργοτέλης είναι αναγκασμένος με τις παρούσες συνθήκες να στραφεί σε νέα παιδιά, όπως έγινε και στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Παγκρήτιο, με τον Εργοτέλη να έχει πολλά νέα παιδιά και από την Κ20 του συλλόγου στη σύνθεσή του και να επικρατεί με σκορ 2-1. Τα γκολ των κιτρινόμαυρων σημείωσαν οι Γαρεφαλάκης και Λυδάκης ενώ για τον Ερμή είχε ισοφαρίσει ο Κατσικοκέρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News