Ειδήσεις

Ο Νίκος Αντωνακάκης στηρίζει τον Β. Μεϊμαράκη

Τη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει με δήλωσή του, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. Νίκος Αντωνακάκης.

Στη δήλωσή του ο κ. Αντωνακάκης τονίζει ότι «η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη θεωρείται η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την ηγεσία της Ν.Δ. γιατί όπως έδειξε και το αποτέλεσμα των εκλογών ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατοχύρωσε τη Ν.Δ. ως ένα παράγοντα σταθερότητας και προοπτικής, και μπορεί να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, γιατί μόνο έτσι η Ν.Δ. μπορεί να προχωρήσει μπροστά και να κερδίσει ξανά την κοινωνία προς όφελος της πατρίδος μας και του ελληνικού λαού.

Ο αγωνιστής από τα νεανικά του χρόνια για τα ιδεώδη της παράταξης, Ηρακλειώτης Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, βουλευτής, υπουργός, πρόεδρος της Βουλής και αρχηγός της Ν.Δ. έχει δείξει δείγματα γραφής και μια πορεία που βεβαιώνει ότι μπορεί και το οφείλει στο όνομα της ενότητας να ηγηθεί της παράταξης».

«Είμαι σίγουρος», προσθέτει ο Νίκος Αντωνακάκης, «ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να εκφράσει το χώρο της κεντροδεξιάς καλύπτοντας όλο το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος με συνέπεια και υπευθυνότητα».

Καταλήγοντας ο Ν. Αντωνακάκης σημειώνει ότι ο Β. Μεϊμαράκης αποτελεί «το συνθετικό κρίκο της Ν.Δ., η οποία καλείται να παίξει καταλυτικό ρόλο από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα και της κυβέρνησης αύριο», ενώ εκφράζει την πεποίθησή του ότι «η επόμενη μέρα θα βρει την παράταξη ενωμένη και αρραγή συνεχίζοντας τα ιστορικά και διαχρονικά επιτεύγματά της».

Σχόλια