Ειδήσεις

Εν αναμονή των απαντήσεων για το πτώμα στον Καβρό Χανίων

Μέχρι αύριο Δευτέρα θα συνεχιστεί το θρίλερ σχετικά με την ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στην ακτή του Καβρού στον Αποκόρωνα Χανίων. Και αυτό γιατί τότε αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας και κυρίως των εργαστηριακών εξετάσεων, που, όπως εκτιμάται, θα αποκαλύψουν την ταυτότητα του άνδρα, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στην παραλία του Καβρού.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και κλήθηκε η σύζυγος του 50χρονου υδραυλικού από το Ρέθυμνο η τύχη του οποίου αγνοείται από τις 17 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύζυγος του αγνοούμενου Μανόλη Δαμουλάκη δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει στη σορό τον άνδρα της, λόγω της αποσύνθεσης, και έτσι η αγωνία για την οικογένεια του 50χρονου παρατείνεται.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα στην ακτή του Καβρού εντόπισε πολίτης που περπατούσε στην παραλία, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν οι Αρχές και η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, ο άτυχος άνδρας ήταν μετρίου αναστήματος, εύσωμος και φορούσε μαύρο παντελόνι, κοντομάνικη μαύρη μπλούζα και μαύρα παπούτσια.

Αντώνης Νομικός

Σχόλια